Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meclis Toplantısına Korona Ayarı

İskenderun Ticaret ve Sanayi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri dikkate alınarak, Meclis toplantısı video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

İTSO (İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası) Meclis Toplantısı, Okan Belli Başkanlığında gerçekleştirildi. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri ve İTSO Genel Sekreter Yardımcısı Özkan Yalçın’ın da hazır bulunduğu Meclis toplantısına, Meclis üyeleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında cep telefonları ile canlı olarak bağlandılar.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis toplantısında yaptığı konuşmasında, “Tedbirler dikkate alınarak, olağan Meclis toplantısını birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu sürecin bir an önce sona ermesi, ülkemizin ekonomik, sosyal yönden normale dönmesini istiyoruz” dedi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısına telekonferans yöntemiyle bağlanan; Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Tuncay Paşaoğlu, İTSO Meclis üyeleri Levent Kılıççıoğlu Levent Çam ve Sezer Kara gündemdeki konular ile ilgili söz aldılar. Konuşmaların ardından, gündemdeki konular görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. -Mehmet Durmaz-