Meczup İmam hakkında yasal işlem

“Hatay bir Arap şehridir. Hatay Türkiye’ye bağlanınca ezan yasaklandı. Hatay Fransızlara bağlı iken durumu daha iyiydi.” Sözleri ile gündemi meşgul etmek isteyen meczup İmam Halil Konakçı hakkında Hatay Barosu yasal işlem başlattı. Hatay Barosu Başkanı Cihat Açıkalın “ bu ve buna benzer hadsiz beyanları yakından takip ediyor ve gerekli yasal işlemleri başlatıyoruz” açıklaması yaptı. Türkiye’nin […]

“Hatay bir Arap şehridir. Hatay Türkiye’ye bağlanınca ezan yasaklandı. Hatay Fransızlara bağlı iken durumu daha iyiydi.” Sözleri ile gündemi meşgul etmek isteyen meczup İmam Halil Konakçı hakkında Hatay Barosu yasal işlem başlattı.

Hatay Barosu Başkanı Cihat Açıkalın “ bu ve buna benzer hadsiz beyanları yakından takip ediyor ve gerekli yasal işlemleri başlatıyoruz” açıklaması yaptı. Türkiye’nin ünlü gazeteci ve televizyon programı yapımcısı fatih altaylı’da meczup İmam ile ilgili olarak “Elbette her ülkede, her millette hain vardır, çıkar. Acı olan, haine Diyanet’ten, bizim kesemizden maaş ödeniyor olmasıdır.” Dedi.

Meczup İmam Konakçı Hatay’da yaşayan vatandaşlar tarafından şiddetle kınanıyor. – Sinan Seyfittinoğlu –

Exit mobile version