Medeniyetler Korosu<br>Maltepe Konseri

Hatay EXPO Lansman konserlerinin ikincisi, geçtiğimiz Cumartesi akşamı İstanbul’da gerçekleşti. Organizasyona, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıçz ev sahipliği yaptı. Konser, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat, konser sonrası kısa açıklamasında, “Gösterdiği yakınlık ve misafirperverlik için Maltepe Belediye Başkanı Sayın Ali Kılıç’a ve emeği geçen tüm Belediye personeline şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Maltepe Başkanı […]

Hatay EXPO Lansman konserlerinin ikincisi, geçtiğimiz Cumartesi akşamı İstanbul’da gerçekleşti. Organizasyona, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıçz ev sahipliği yaptı. Konser, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat, konser sonrası kısa açıklamasında, “Gösterdiği yakınlık ve misafirperverlik için Maltepe Belediye Başkanı Sayın Ali Kılıç’a ve emeği geçen tüm Belediye personeline şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Maltepe Başkanı Ali Kılıç, yaptığı kürsü konuşmasında, “EXPO Hatay Projesi için buradayız. Öncelikle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanını ve tüm ekibini kutluyorum. Gerçekten güzel bir projenin altına imza attılar. Daha öncede İstanbul’da bir lansmanları vardı, oraya da katıldım. Tüm Türkiye’yi dolaşıyorlar ve inanıyorum ki, Hatay’ımıza, ülkemize çok büyük katkılar sunacaklar. Darısı Maltepe’nin başına diyorum.” Konsere, eşi Prof. Dr. Nazan Savaş ile birlikte katılan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş ise şunları söyledi:

“İstanbul’da, bu ikinci lansmanı yapıyoruz. Birini Avrupa Yakası’nda yaptık. Şimdi Asya yakasındayız. Sağ olsun, Maltepe Belediye Başkanımız Ali Bey’le birlikte yapıyoruz. Bu salona ve buradaki organizasyona destek veriyor.
Az önce künefeyle başladık, ağzımızı tatlandırdık ve biraz sonra da bizim Medeniyetler Koromuzun konseriyle tüm Türkiye’yi Hatay’a davet edeceğiz. Program, güzel gidiyor. Ankara’da yaptık. Hatay’da yaptık. İstanbul’da ikincisini yapıyoruz. Büyükşehirlerimizi gezip, Hatay’daki, Türkiye’de son yıllarda yapılacak en büyük organizasyonun tanıtımını yapıyoruz.”
Konser bitiminde, Hatay Büyükşehir Belediyesi Lütfü Savaş öncülüğünde, Hatay’ın meşhur tatlılarından olan Hatay Künefesi, protokolün elinden şerbetle buluştu.
-Cemil Yıldız-

Exit mobile version