Medikal Cihaz Tasarım Atölyesi Kayıtları Başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliği ve İsveç Hükümeti’nin destekleriyle düzenlenecek olan “3D Printer ile Medikal Cihaz Tasarım Atölyesi” için kayıtlar açıldı. HBB Yerleşkesi’nde gerçekleşecek olan eğitimler, 21 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak ve her hafta Salı ve Perşembe günleri sabah 09.00 ile 11.00 saatleri arasında düzenlenecek. Hatay’da 6 Şubat depremlerinden etkilenen […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliği ve İsveç Hükümeti’nin destekleriyle düzenlenecek olan “3D Printer ile Medikal Cihaz Tasarım Atölyesi” için kayıtlar açıldı.
HBB Yerleşkesi’nde gerçekleşecek olan eğitimler, 21 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak ve her hafta Salı ve Perşembe günleri sabah 09.00 ile 11.00 saatleri arasında düzenlenecek.
Hatay’da 6 Şubat depremlerinden etkilenen küçük işletmeleri desteklemek amacıyla düzenlenen eğitim atölyesi, katılımcılara 3D baskı teknolojisi kullanarak medikal cihazlar tasarlama konusunda detaylı bilgi ve pratik imkânı sunacak.
Katılımcıların ilgisine göre şekillenen eğitim atölyesi, medikal sektörde inovasyon yapmak ve kariyer fırsatlarını genişletmek isteyenlere önemli bir fırsat sunuyor. Sınırlı kontenjan nedeniyle, ilgilenenlerin 13 Mayıs 2024 tarihine kadar kayıtlarını tamamlamaları gerekiyor.
Kayıt ve daha fazla bilgi için 0535 108 38 59 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version