Medya Hatay Gazetesi 10 yaşında

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Medya Hatay Gazetesi’nin 10. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Açıklamada, “20 Ekim 2014’te yayın hayatına başlayan Medya Hatay Gazetesi’nin 10. yılını geride bırakmasından mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle başta İmtiyaz Sahibi İlyas Bayraktar olmak üzere tüm meslektaşlarımızı tebrik ediyor, başarılı bir yayın hayatı diliyoruz” ifadeleri kullanıldı. Medya Hatay […]

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Medya Hatay Gazetesi’nin 10. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Açıklamada, “20 Ekim 2014’te yayın hayatına başlayan Medya Hatay Gazetesi’nin 10. yılını geride bırakmasından mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle başta İmtiyaz Sahibi İlyas Bayraktar olmak üzere tüm meslektaşlarımızı tebrik ediyor, başarılı bir yayın hayatı diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Medya Hatay Gazetesi’ne tebrik mesajları
Medya sektöründe önemli bir yere sahip olan Medya Hatay Gazetesi, 10 yıldır Hatay’da aktif olarak yayın yapıyor. Gazete, yerel haberleri okuyucularına ulaştırma misyonunu sürdürüyor.

Exit mobile version