Mehmet Öntürk’ün 2024 yılına mesajı

AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Öztürk 2024 yılına dair bir mesaj yayınladı. Öztürk, Yeni yılda depremin yaralarını iyileştirmek  ve daha güçlü bir hatay için mücadele edeceklerini söyleyip 2024’ün tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi. Öztürk’ün tüm mesajı; Türkiye’nin yüzyılını kutladığımız Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde, milletimizin tüm başarılarını gururla andık.  2023 yılı Hatay’ımız için […]

AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Öztürk 2024 yılına dair bir mesaj yayınladı. Öztürk, Yeni yılda depremin yaralarını iyileştirmek  ve daha güçlü bir hatay için mücadele edeceklerini söyleyip 2024’ün tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Öztürk’ün tüm mesajı; Türkiye’nin yüzyılını kutladığımız Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde, milletimizin tüm başarılarını gururla andık.  2023 yılı Hatay’ımız için türlü badireler yaşadığı bir yıl oldu. Ama 2024 yılından umutluyuz. Hatay’ımızda ve ülkemizin diğer bölgelerinde yaşanan deprem, hepimizi derinden etkiledi. Ancak, bu acı olay, bizi yıkmadı, daha da kenetlendirdi.

Devletimiz ve milletimiz, depremzedelerimizin yanında oldu. Yeni yılda, depremin yaralarını tamamen iyileştirmek ve daha güçlü bir Hatay inşa ve ihya etmek için mücadele etmeye devam edeceğiz.

#YarınlarSeninHatay şiarıyla 2024 Hatay’ımız için toparlanma ve yeniden inşa etme yılı olacak. Birlik ve beraberlik içinde, yaralarımızı sarma gayretimizle, daha güvenli ve sağlıklı bir Hatay’i inşa edeceğiz.

Bu vesileyle yeni yılın, Hatay’ımıza, Türkiye’mize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. -Meriç Demiray-

Exit mobile version