Meral Akşener Expo için Hatay’a Gelecek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, 1 Nisan tarihinde başlayacağı duyurulan, Hatay Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğindeki EXPO 2021’e geleceği öğrenildi. İYİ Parti kaynakları, Genel Başkan Akşener’in, olağanüstü bir gelişme olmaması durumunda, 1 Nisan’daki açılış için Hatay’a gelmek üzere planlama yaptığını belirtiyorlar. Bu arada İYİ Parti Hatay İl Başkanlığı da dün, Pazartesi günkü Ankara EXPO Lansmanı […]

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, 1 Nisan tarihinde başlayacağı duyurulan, Hatay Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğindeki EXPO 2021’e geleceği öğrenildi.

İYİ Parti kaynakları, Genel Başkan Akşener’in, olağanüstü bir gelişme olmaması durumunda, 1 Nisan’daki açılış için Hatay’a gelmek üzere planlama yaptığını belirtiyorlar. Bu arada İYİ Parti Hatay İl Başkanlığı da dün, Pazartesi günkü Ankara EXPO Lansmanı sonrası şu değerlendirmeyi yaptı:

“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, EXPO 2021 Hatay Programı’nın tanıtımına katıldı. Medeniyetler Bahçesi temasıyla, Hatay’ımızın tarihi ve kültürel zenginliğini tüm dünyaya duyuracak bu etkinlik için,

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Millet İttifakı Başkanımız Sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederek,1 Nisan’da EXPO açılışına gelmeye çalışacağını söyledi.”

-Haber/Mutlu Yanık-

Exit mobile version