Meriç Gültekin, depremzede çocukları sevindirdi

Fenomen Meriç Gültekin, yeni eğitim dönemi öncesinde depremzede çocuklara anlamlı bir destek sunarak büyük takdir topladı. Gültekin ve gönüllü arkadaşları, bölgedeki her bir çocuğa okul çantası hediye ederek, onların yeni eğitim yılına mutlu ve heyecanlı bir başlangıç yapmalarını sağladı. Gültekin ve ekibi, günler öncesinden hazırlıklarına başladıkları okul çantalarının içine, çizgili defter, kareli defter, resim defteri, […]

Fenomen Meriç Gültekin, yeni eğitim dönemi öncesinde depremzede çocuklara anlamlı bir destek sunarak büyük takdir topladı. Gültekin ve gönüllü arkadaşları, bölgedeki her bir çocuğa okul çantası hediye ederek, onların yeni eğitim yılına mutlu ve heyecanlı bir başlangıç yapmalarını sağladı.

Gültekin ve ekibi, günler öncesinden hazırlıklarına başladıkları okul çantalarının içine, çizgili defter, kareli defter, resim defteri, kalem, boya kalemi, silgi, açacak ve çift gözlü kalemlik gibi kırtasiye malzemeleri doldurdu. Bu anlamlı jestleriyle hem çocukları sevindirip hem de depremzede ailelere destek oldular.

Dağıtım sırasında çocuklarla birebir ilgilenen ve onlarla vakit geçiren Gültekin, çocukların yüzlerindeki gülümsemenin en büyük ödül olduğunu belirtti. Fenomen, deprem sonrası zor günler geçiren çocuklara moral vermek ve eğitimlerine destek olmak amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.

Gültekin, “Depremzede çocuklarımıza destek olmak hepimizin görevi. Çocukların eğitimine katkı sağlamak ve onların mutlu olduğunu görmek, benim için tarifsiz bir duygu. Takipçilerim ve dostlarımın destekleri ile gerçekleştirdiğimiz bu yardım kampanyasını devam ettirebilmek adına var gücümüz ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yaptığımız destek ile bölgedeki çocuklara ve ailelere moral olmanın yanı sıra, eğitimlerine de katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Kampanyamıza destek vermek isteyen herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Bizimle hareket etmek isteyen herkes 0 532 063 30 75 nolu telefondan bizlere ulaşabilirler” dedi.

Depremzede aileler, Meriç Gültekin’in bu anlamlı jestinden dolayı büyük bir memnuniyet ve minnet duygusu içinde olduklarını belirterek, çocukları için yapılan bu tür yardımların moral ve motivasyon açısından çok önemli olduğunu ifade ederek Gültekin’e teşekkür ettiler. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version