Mersinli kadınlar artık üretiyor!

CHP’li Mersin Büyükşehiri Belediyesi üretmek isteyen kadınlara desteğini sürdürüyor. Kent merkezinde açılan meslek kurslarının yanısıra kırsalda yaşayan kadınlara da tohum, fidan ve hayvan desteği veriliyor. Bu kapsamda Büyükşehir belediyesi ‘Badem Fidanı Dağıtım Töreni’ ile Gülnarlı üreticilerin yüzünü güldürdü.   Dağıtım töreninde konuşan ve Mersin’in bir tarım bölgesi, Gülnar’ın da tarımın ve hayvancılığın merkezi olduğunu belirten […]

CHP’li Mersin Büyükşehiri Belediyesi üretmek isteyen kadınlara desteğini sürdürüyor. Kent merkezinde açılan meslek kurslarının yanısıra kırsalda yaşayan kadınlara da tohum, fidan ve hayvan desteği veriliyor. Bu kapsamda Büyükşehir belediyesi ‘Badem Fidanı Dağıtım Töreni’ ile Gülnarlı üreticilerin yüzünü güldürdü.  

Dağıtım töreninde konuşan ve Mersin’in bir tarım bölgesi, Gülnar’ın da tarımın ve hayvancılığın merkezi olduğunu belirten Seçer, Büyükşehir olarak tarımda önemli destekler yaptıklarını kaydetti. Seçer, “Mersin’de çiftçilerimize, üreticilerimize bugüne kadar toplam 1 buçuk milyon fide-fidan dağıttık. Bunun 175 bin adetini Gülnar’da dağıttık. Yine bugün burada 113’ü kadın, 305 üreticimize 9 bin 149 adet badem fidanı dağıtacağız. Bereketli olsun” dedi.

 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere de değinen Seçer, “4 buçuk yıldır hizmet ettik. Mevcut imkânlarımızı en iyi şekilde kullandık. Gece-gündüz demedik, borç-harç var, paramız yok demedik, pandemi, deprem, ekonomik kriz, siyasal ayrımcılık demedik, hiçbir bahane üretmedik, mevcut imkanları en iyi şekilde kullandık ve bundan sonra da kullanmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Mersin’de herkesi kucaklayan yönetim anlayışının bu yerel seçimlerde tekrar kazanacağını ifade eden Seçer, “Mersin halkına güveniyoruz. Mersin halkı çalışanı görür. Kendisine gece-gündüz emek ve hizmet eden, her şeyden önemlisi ayrım yapmayan Başkan’ının yanında duracaktır” sözlerine yer verdi.

Törenden sonra 113’ü kadın 305 Gülnarlı üreticiye toplam 9 bin 149 adet badem fidanı desteği verildi. Bu yıl Mersin genelinde 533 üreticiye toplam 15 bin 986 adet badem fidanı teslim edildi. (Sami Gökçe)

 

Exit mobile version