Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sinan Seyfittinoğlu

Meslekte 52 Yıl

İyi günler sevgili okuyucu.

Her yıl 4 Eylül tarihi geldiğinde tüm Gazete çalışanlarında ayrı bir gurur ve sevinç yaşanır. Meslek hayatımızdaki bir yıl daha geride kalmıştır. O tatlı yorgunluğumuz, yerini huzurlu bir mutluluğa bırakır, 52 yıllık deneyim ve birikimlerimiz ile okuyucularımıza hala sağlıklı hizmet vermenin sevinci içinde oluruz.

Evet, bugün 4 Eylül 2018 ve biz, 52 yıllık hizmet hayatımızı geride bırakıp yeni sayfalara yelken açtık. Bu kutlu günümüzde her daim olduğu gibi Gazetemiz kurucusu, usta gazeteci merhum Nezih Gassan Seyfittinoğlu’nu rahmet ve minnet ile anıyoruz. Ruhu şad, toprağı bol olsun.

Böylesi bir günde, kurulduğumuz günden bu yana bizi yalnız bırakmayan siz değerli okurlarımıza destek ve ilginizden dolayı teşekkür ediyoruz.

İlk günkü heyecanını hiç kaybetmeyen, sorumluluk anlayışı yüksek değerli çalışanlarımıza bugüne kadar verdikleri emek için de teşekkürü bir borç biliyoruz.

Gazetecilik mesleği, önemini her daim korumuş nadir mesleklerden biridir. Bir çeşit ağır işçiliktir. Bu meslek içinde verilecek emek gönüllü bir özveri gerektirir. İlginiz ve algınız ve hatta merakınız her daim uyanık ve diri olmalıdır. Önce yaşadığınız kente, sonra da ülkeye sevginiz ve bağlılığınız yüksek olmalıdır. Gelişmeleri yakından takip edip, en önemli ayrıntılara herkesten önce ulaşıp, en sağlıklı bilgi ve belgeyi okuyucunuza ulaştırmanız gerekmektedir.

Ancak yeniçağ içinde medya sektörü de doğal bir değişim göstermektedir. Bazı açılardan kolaylaşan meslek, bazı açılardan ise oldukça zorlaşmaktadır. İnanılmaz bir hız kazanan bilgi dolaşımı ve paylaşımı, sosyal medya ile kitlelere geniş bir yelpazeden ulaşmaya başlamıştır. Öyle ki, sosyal medya ile adeta herkes birer gazete, her birey bir haber kaynağı haline gelmiştir. Bu yenidünya, bizim gibi köklü yayın kuruluşlarının da sosyal medya üzerinden daha baskın ve etkin bir yayıncılık yapmasını zorunlu kılmaktadır. Gazetemiz Antakya’yı da, bu gerçekten hareketle önümüzdeki süreçte daha güçlü bir yapı ile sosyal medya platformlarında güçlendirme hedefi içinde olacağız.

Ben, bu çok özel günümüzde, mutfağımızda yer alan bazı isimlerin altını çizmek isterim. Yazı İşleri Müdürümüz Sevgili Cemil Yıldız, 40 yıllık saygın deneyimi ile adeta bir orkestra şefidir. Usta kalemi, narin habercilik anlayışı ile Tamer Yazar hemen her gün sizlere seslenmektedir. Mehmet Özgün, Gökay Gökdemir, Mutlu Yanık, Yusuf Cemil Karaçay, Selvi Günay, Adil Yeşildağ ve Vesile Kargı, gün boyu en iyi gazeteyi okumanız için özveri ile emek vermektedir. Sevgili Hatice Koç, her daim kapısını çaldığımız, bugüne kadar verdiği emeklerle gazetemizin adeta doğal ablası konumundadır. Bir birinden değerli dağıtıcı kardeşlerimiz, yağmur çamur ve sıcak demeden şevk içinde sizlere ulaşmamızı sağlamaktadır. Kuşkusuz ki, Ankara’daki yoğun iş yaşamından her fırsatta zevkle bize zaman ayıran değerli abimiz İbrahim Seyfittinoğlu’nun üstümüzdeki hakkı ödenemez. Ve elbette yorumlarıyla bize ve kentimize zenginlikler katan değerli yazarlarımıza, usta kalem Sayın Nabi İnal, Naim Babüroğlu, Fatih Ertürk, İsmail Karaoğlan, Mehmet Karasu, Zeycan Leyla, Murat Demirkol ve konuk yazarlarımıza teşekkür etmeyi bir görev biliyorum.

İyi ki varsınız.

Nice yıllara sevgiyle; Teşekkürler ANTAKYA.

İyi çalışmalar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SON HABERLER