MHP İl Kongresine damga vuran mesaj

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanlığı olağan kongresi sonunda mevcut başkan M. Fevzi Altay yeniden il başkanı seçildi. MHP il kongresinde tek liste ile gidilen seçimler fazla heyecan yaratmaz iken kongreye damga vuran gelişme Parti genel başkan yardımcısı Semih Yalçın’ın “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı 31 Mart’ta CHP’nin elinden mutlaka alınmalı” mesajı oldu. Genel Başkan Yardımcısı […]

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanlığı olağan kongresi sonunda mevcut başkan M. Fevzi Altay yeniden il başkanı seçildi.

MHP il kongresinde tek liste ile gidilen seçimler fazla heyecan yaratmaz iken kongreye damga vuran gelişme Parti genel başkan yardımcısı Semih Yalçın’ın “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı 31 Mart’ta CHP’nin elinden mutlaka alınmalı” mesajı oldu.

Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın’ın divan başkanlığındaki kongreye: partili milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AKP Milletvekilleri Hüseyin Yayman ile Kemal Karahan ve diğer davetliler ile kalabalık partili üye topluluğu katıldı.
Antakya Spor Salonunda düzenlenen kongrede açılıştan sonra Kur”an, ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu.
Kongrenin divan başkanlığını yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Cumhur İttifakı olarak 31 Mart seçimleri için Partisinin Hatay il teşkilatının da seçim çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü kaydetti ve şöyle dedi:
“Hatay’da vekilimizden, il başkanımız ve ilçe teşkilatlarımıza kadar hepsi önümüzdeki yerel seçimlerde yerel iktidarı alma konusunda adeta kitlenmişler. Çok doğru, şu anda Cumhuriyet Halk Partisi’nin elinde olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını mutlak suretle Cumhur İttifakı kazanmalıdır. Ne kadar kararlı olduğunuzu görüyorum ve büyük bir memnuniyet duyuyorum. 31 Mart’ta bu mutlak suretle başarılacaktır.”
MHP’de yeniden il başkanı seçilen M. Fevzi Altay da Yerel seçimlerde başarı elde etmeyi hedeflediklerini kaydederek şunları söyledi:;
“31 Mart yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakının başarısı için her türlü gayret ve mücadeleyi sergilemeye kararlıyız. Bu kararlılığımız, göreceksiniz ki Hatay Büyükşehir Belediyesinin Cumhur İttifakı tarafından kazanılması neticesini doğuracaktır.” (Adil Yeşildağ)

Exit mobile version