MHP’de kurultay tarihi belli oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli MYK’da olağan kurultay ve seçim takvimini ele aldıklarını belirterek “17 Mart’ta 14’üncü Olağan Kurultayımızı yapacağız” dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli toplantıdan sonra yaptığı açıklamada  “Yerel seçimlere heyecanla hazırlanıyoruz. İl ve ilçe kongrelerimizi sukunet, kardeşlik ve yüksek bir katılım eşliğinde gerçekleştiriyoruz. MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur ittifakı olarak yeni […]

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli MYK’da olağan kurultay ve seçim takvimini ele aldıklarını belirterek “17 Mart’ta 14’üncü Olağan Kurultayımızı yapacağız” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli toplantıdan sonra yaptığı açıklamada  “Yerel seçimlere heyecanla hazırlanıyoruz. İl ve ilçe kongrelerimizi sukunet, kardeşlik ve yüksek bir katılım eşliğinde gerçekleştiriyoruz. MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur ittifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MHP başında sonunda önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir irtibat ağının bugüne kadar yanında olmamış bundan sonra da olması düşünülemez. MHP Kurultayını 17 Mart’ta yapacak. Kongre takvimimizi ele aldık. Muradımız Türkiye ve Türk milletine hizmet etmektir. Ülkemizde ve dünyada huzur istiyoruz. Pergelin sabit ayağını Ankara’ya koyuyor, hareketli ayağı ile de muhtelif zaman dilimlerinde ve 360 derecelik bir açı ile dünyayı tarıyor ve takip ediyoruz. Tarihini tanımayan ve tarih şuurunu taşımayan milletler hafıza ve idraklerini daha kötüsü de istikbal iradelerini kaybetmeye mahkumdur.” diye konuştu. (aa)

 

Exit mobile version