Milletvekili adayı zeytin hasadında

31 Mart 2023 milletvekili genel seçimlerinde CHP’den Hatay milletvekili adayı olan Cemiyet Kışlıoğlu, hafta içinde gerçekleştirdiği kırsal ziyaretinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kışlıoğlu, Kırıkhan’daki bir zeytin tarlasına giderek gönüllü işçilik yaptı ve tarım işçilerinin zorlu koşullarını yerinde deneyimledi. Zeytin hasadına katılan Kışlıoğlu, çiftçilerin yanındaki dayanışma örneği ile dikkat çekti. Bir günlük zeytin işçiliği sonrasında […]

31 Mart 2023 milletvekili genel seçimlerinde CHP’den Hatay milletvekili adayı olan Cemiyet Kışlıoğlu, hafta içinde gerçekleştirdiği kırsal ziyaretinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kışlıoğlu, Kırıkhan’daki bir zeytin tarlasına giderek gönüllü işçilik yaptı ve tarım işçilerinin zorlu koşullarını yerinde deneyimledi.

Zeytin hasadına katılan Kışlıoğlu, çiftçilerin yanındaki dayanışma örneği ile dikkat çekti. Bir günlük zeytin işçiliği sonrasında yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün gönüllü zeytin işçiliği yaptık. Bu kadar verimli topraklarda bu kadar yoksulluk olması imkansız. Yönetenleri ve seçimlerinizi sorgulayın.”

Exit mobile version