Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Güzelmansur Hatay’ı Masaya Yatırdı

En Mutsuz 5. İl

En Mutsuz 5. İl Hatay

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, dün Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile birlikte basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Hatay’ın ekonomik ve sosyal sorunlarını masaya yatırdı, hazırladığı raporu açıkladı. Milletvekili Güzelmansur, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) resmi verilerine göre yaptığı değerlendirmede, Türkiye’deki en mutsuz iller sıralamasında Hatay ilinin 5. sırada olduğunu iddia etti.
Hatay’a yapılan hizmetleri mercek altına alan Vekil Güzelmansur, birbirinden ilginç istatistikleri ve rakamları paylaşırken, “Soruyorum… Amik Ovası’nda, arazisinin bir metrekaresini dahi Reyhanlı Barajı’ndan sulayan çiftçi var mı?” dedi.
Yapılan hizmetlerde devlet desteğinin yetersizliğinden yakınan Güzelmansur, “Soruyorum… Hatay’da herhangi bir ilçemizde, tek bir ‘battı çıktı’yı Devlet Karayolları Bölge Müdürlüğü yapmış mıdır? Hepsi Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmıştır. Bu ayrımcılık neden?” dedi.
CHP Milletvekili Güzelmansur’un basın toplantısının ayrıntıları, iç sayfalarımızda geniş olarak yer almaktadır -Haber Sinan Seyfittinoğlu-