Milletvekilleri ve Başkanlar tribünde buluştu

Geçtiğimiz hafta başkanı Faruk Koca’nın Ç.Rizespor maçı sonrası orta hakem Halil Umut Meler’e yumruklu saldırısı daha sonar aynı hakeme yönelik tekmelerin atıldığı spor dünyasında ilginç gelişmeler de yaşanıyor. Hakeme yönelik saldırıya tüm sporseverler spor dünyası tepik gösterirken, Ankaragücü kulübüne ise destek yağıyor. Hatayspor maçı öncesi eski cumhurbaşkanı yardımcısı halen Ankara milletvekili olan Fuat Oktay, Ankara […]

Geçtiğimiz hafta başkanı Faruk Koca’nın Ç.Rizespor maçı sonrası orta hakem Halil Umut Meler’e yumruklu saldırısı daha sonar aynı hakeme yönelik tekmelerin atıldığı spor dünyasında ilginç gelişmeler de yaşanıyor.
Hakeme yönelik saldırıya tüm sporseverler spor dünyası tepik gösterirken, Ankaragücü kulübüne ise destek yağıyor.
Hatayspor maçı öncesi eski cumhurbaşkanı yardımcısı halen Ankara milletvekili olan Fuat Oktay, Ankara BŞB başkanı Mansur yavaş ve AKP-CHP-MHP Ankara milletvekilleri bir araya geldi ve Ankaragücü takımını önceki gece oynanan Hatayspor maçında destekledi.
Özetlemek gerekirse, Ankara’da farklı siyasi partilere mensup siyasetçiler Ankaragücü için birlik oldular.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Ankara Milletvekili Adnan Beker, Ankaragücü-Hatayspor maçını birlikte protokol tribününden izledi ve beraber poz verdi. (Meriç Demiray)

Exit mobile version