Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde milli maç öncesi anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Dünya Kupası’nda ilk maçına çıkan A Milli Futbol Takımı’nın Avustralya karşılaşması öncesinde, sporseverler Yenişehir Parkı’nda bir araya geldi.
Etkinliğe Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak da katıldı. Sabah saatlerinde başlayan organizasyonda, Yenişehir Gölü çevresinde doğa yürüyüşü yapıldı.
Yaklaşık 100 kişinin katıldığı yürüyüşte hem spor yapıldı hem de doğanın huzurunda keyifli vakit geçirildi. Katılımcılar, milli maç öncesinde moral ve birlik mesajı verdi.

Başkan Yumuşak etkinlikle ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Pazar sabah namazı buluşmamızın ardından Yenişehir Gölü’nde hemşehrilerimizle birlikte doğa yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Temiz havanın, güzel sohbetlerin ve doğanın huzurunun eşlik ettiği bu güzel sabahı hep birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Güne enerjik ve keyifli başlamamıza vesile olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.”
Etkinlik, hem sporun hem de sosyal dayanışmanın güçlendiği anlamlı bir buluşma olarak değerlendirildi.