Minik öğrenciden mektup

Antakya’da  ilkokul birinci sınıf öğrencisi okuma-yazmayı öğrendikten sonraki ilk yazısını mektup şekline dönüştürdü ve ilçe milli eğitim müdürüne gönderdi. Belinay Sovuksu adlı Antakya Vali Teoman ilkokulu birinci sınıf öğrencisinin ilçe milli Eğitim müdürü Ahmet Tecimen’e mektubunda şunlar yazılı: “”Sayın Ahmet Tecimen, Ben artık okuyor ve yazıyorum. Ülkeme ve aileme faydalı bir insan olmayı diliyor yeni […]

Antakya’da  ilkokul birinci sınıf öğrencisi okuma-yazmayı öğrendikten sonraki ilk yazısını mektup şekline dönüştürdü ve ilçe milli eğitim müdürüne gönderdi.
Belinay Sovuksu adlı Antakya Vali Teoman ilkokulu birinci sınıf öğrencisinin ilçe milli Eğitim müdürü Ahmet Tecimen’e mektubunda şunlar yazılı: “”Sayın Ahmet Tecimen,
Ben artık okuyor ve yazıyorum. Ülkeme ve aileme faydalı bir insan olmayı diliyor yeni yılınızı kutluyorum. İlk yeni yıl mesajımı zor günlerimizde yanımızda olduğunuz için size yazmak istedim. Sizi çok seviyorum…” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tecimen, mektup için teşekkür ederek “Vali Teoman İlkokulu 1/C sınıfından öğrencimiz Belinay Sovuksu’ya ve öğretmenimiz Seda Arslan’a teşekkür ederiz, bu vesileyle tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diliyoruz.”   (Adil Yeşildağ)

Exit mobile version