Mirioğlu’nun 65’inde

“Demokratik Cumhuriyet” Arayışı… “Demokrasi mücadelesine adanmış bir ömrün son demlerinde, dünya gözüyle, ‘Demokratik Cumhuriyet’ yolunda bir değişim, dönüşüm görebilirsem bahtiyar olacağım.” Bir dönem Defne ilçesine bağlı Yeşilpınar beldesinde belediye başkanlığı yapan, Defne ve Hatay Büyükşehir Belediyelerinde Meclis üyeliği yapmakta olan Mithat Mirioğlu, 65 yaşında. Eski Belediye Başkanı, halen Meclis üyesi olan, kentin önemli kanaat önderlerinden […]

“Demokratik Cumhuriyet” Arayışı…

“Demokrasi mücadelesine adanmış bir ömrün son demlerinde, dünya gözüyle, ‘Demokratik Cumhuriyet’ yolunda bir değişim, dönüşüm görebilirsem bahtiyar olacağım.”

Bir dönem Defne ilçesine bağlı Yeşilpınar beldesinde belediye başkanlığı yapan, Defne ve Hatay Büyükşehir Belediyelerinde Meclis üyeliği yapmakta olan Mithat Mirioğlu, 65 yaşında.

Eski Belediye Başkanı, halen Meclis üyesi olan, kentin önemli kanaat önderlerinden sayılabilecek, bölgenin sevilen siyasetçisi Mithat Miroğlu’nun, bugün yapacağı girişimle ilgili paylaşımı dikkat çekici.
İşte o paylaşım:
“Sevgili dostlarım… Yarın ilk iş olarak belediyeye gideceğim ve şehir içi toplu taşıma araçlarından bedava yararlanmak (seyahat etmek) üzere 65 yaş üstü kartımı isteyeceğim. Anlayacağınız, bugün 65 yaşımı tamamlıyorum.
Edebiyat ya da felsefe yapmayacağım, ama demokrasi mücadelesine adanmış bir ömrün son demlerinde, şu dünya gözüyle, ‘Demokratik Cumhuriyet’ yolunda bir değişim, dönüşüm görebilirsem bahtiyar olacağım. Ve bu dünyadan gözüm açık gitmeyeceğim. Bu umut ve duygularla, yaş günümü kutlayan tüm dostlarıma canı gönülden şükranlarımı sunuyorum.”

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version