Mıstıkoğlu: Boupendza’ya yönelik planımız yok

Hatayspor Başkanı Levent Mıstıkoğlu, Gabonlu golcü Aaron Boupendza ile ilgili herhangi bir transfer düşüncelerinin bulunmadığını açıkladı. Mıstıkoğlu, kulübün Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Galatasaray karşısında aldığı mağlubiyeti de değerlendirdi. Mıstıkoğlu, Galatasaray maçında takımın gösterdiği performansın takdirle karşılandığını belirterek, “Hatayspor, Galatasaray karşısında hak etmediği bir mağlubiyet aldı. Takımımız çok iyi mücadele etti ve yüreklerini ortaya koydular. […]

Hatayspor Başkanı Levent Mıstıkoğlu, Gabonlu golcü Aaron Boupendza ile ilgili herhangi bir transfer düşüncelerinin bulunmadığını açıkladı. Mıstıkoğlu, kulübün Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Galatasaray karşısında aldığı mağlubiyeti de değerlendirdi.

Mıstıkoğlu, Galatasaray maçında takımın gösterdiği performansın takdirle karşılandığını belirterek, “Hatayspor, Galatasaray karşısında hak etmediği bir mağlubiyet aldı. Takımımız çok iyi mücadele etti ve yüreklerini ortaya koydular. Oynadıkları oyunun karşılığını maalesef alamadık. Ancak, takımımızdan memnunuz ve transfer sezonumuz devam ediyor. Eksiklerimizi tamamlayacağız ve daha iyi bir yolda olacağımızdan emin olabilirsiniz,” dedi.

Boupendza hakkında ise Mıstıkoğlu, “Boupendza ile ilgili hiçbir düşüncemiz olmadı. Boupendza’nın sportif ahlakının düzgün olmadığı söyleniyor ve bildiğimiz kadarıyla başka bir takımla anlaştı. Biz Boupendza’yı Hatayspor’a layık görmüyoruz. 2-3 eksikliğimiz var ve bunları tamamladığımızda takımımız tamamlanmış olacak. Hayali transferler veya yüksek ücretli transferler yapmak niyetinde değiliz. Takıma gerçekten yararlı olacak ve bütçemize uygun transferler yapmaya odaklanıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Hatayspor’un transfer çalışmaları ve takımın geleceği ile ilgili daha fazla bilgi, ilerleyen günlerde yapılacak açıklamalarla paylaşılacak. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version