MKÜ Vakfı Kongresinden çıkan mesaj:

Üniversite-Vakıf İşbirliği Güçlendirilmeli Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Kurma ve Yaşatma Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurul’da verilen mesajların özeti, “MKÜ Yönetimi ile Vakıf Yönetimi işbirliği artmalı” oldu.Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Kurma ve Yaşatma Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Üniversite Rektörlüğü Senato Salonu’nda yapıldı. Toplantının başlangıcında divan başkanlığına, oy birliğiyle Hasan Ramiz Parlar, […]

Üniversite-Vakıf İşbirliği Güçlendirilmeli

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Kurma ve Yaşatma Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurul’da verilen mesajların özeti, “MKÜ Yönetimi ile Vakıf Yönetimi işbirliği artmalı” oldu.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Kurma ve Yaşatma Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Üniversite Rektörlüğü Senato Salonu’nda yapıldı. Toplantının başlangıcında divan başkanlığına, oy birliğiyle Hasan Ramiz Parlar, divan katipliğine ise Mehmet Karakaya ve Adnan Korkmaz seçildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz Şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kurul toplantısına geçildi.
Genel Kurul toplantı tutanağının imzalanması için divan heyetine yetki verilen kurulda, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nin bilimsel, sportif ve kültürel etkinliklerinde önemli ayni ve
maddi desteklerin sağlandığı belirtilerek, Üniversite ve Vakıf işbirliğinin daha da güçlendirilmesine vurgu yapıldı. Daha sonra; ‘Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu’, ‘Bilanço’ ve ‘Gelir-Gider Hesapları’ ile ‘Denetim Kurulu Raporu’ okundu. ‘Raporlar üzerinde görüşme’, ‘Yönetim ve Denetim Kurulu’nun ibrası oya sunuldu.
Genel Kurul üyeleri tarafından, mevcut Yönetim Kurulu’nun göreve devam etmesi oybirliği ile kabul edilirken, organlara seçilen isimler şöyle sıralandı:
Tahsin Rende, Osman Ovalı, Mehmet Galioğlu, Jozef Naseh, Ali Özbuğday, Osman Mıstıkoğlu, Veliş Bahadırlı, Selahattin Eskiocak, Yıldırım Beyazıt.
Denetleme Kurulu ise Mehmet Muzaffer Okay ve Mehmet Karakaya’dan oluştu. Dilek ve temennilerin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla, genel kurul toplantısı sona erdi. -Mutlu Yanık-

Exit mobile version