MKÜ’de 3000 öğrenciye yüz yüze eğitim çağrısı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne yeni öğretim yılında yaklaşık 3000 öğrenciyi kapsayan bir gruba YÜZ YÜZE EĞİTİM çağrısı yapıldığı bildirildi.Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, 2022-2023 bahar dönemini olumsuzluklara rağmen uzaktan eğitimle gerçekleştirdiklerini belirterek,şöyle devam etti:“Hatay, 6 Şubat ve 20 Şubat depremlerinde en büyük yıkımı yaşayan kent oldu. Kentin yeniden ayağa kalkabilmesi için […]

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne yeni öğretim yılında yaklaşık 3000 öğrenciyi kapsayan bir gruba YÜZ YÜZE EĞİTİM çağrısı yapıldığı bildirildi.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, 2022-2023 bahar dönemini olumsuzluklara rağmen uzaktan eğitimle gerçekleştirdiklerini belirterek,şöyle devam etti:
“Hatay, 6 Şubat ve 20 Şubat depremlerinde en büyük yıkımı yaşayan kent oldu. Kentin yeniden ayağa kalkabilmesi için eğitim son derece önemli bir sac ayağını oluşturmaktadır. Biz üniversite olarak bunun bilincindeyiz ve bundan dolayı depremin ilk günlerinden itibaren üniversitemizi yeniden ayağa kaldırabilmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte canla başla çalıştık. 6 Şubat’ta bizim yüz yüze eğitimimiz başlayacaktı, ne yazık ki deprem dolayısıyla başlayamadık. Asrın felaketinin 1 ay ardından öğrencilerimizi ve öğretim üyesi arkadaşlarımızı organize ederek uzaktan eğitim yoluyla 2022-2023 eğitim yılının bahar dönemine başladık. Dönemimizi sorunsuz bir şekilde tamamladık” (Meriç Demiray)

 

Exit mobile version