MKÜ’de Akreditasyon Dönemi Başladı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde (MKÜ) akreditasyon sürecinin başladığı duyuruldu. Rektörlük, bu süreçte tam destek vereceğini açıkladı. MKÜ’den yapılan açıklamada, şu bilgiler verildi: “Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi akreditasyon bilgilendirme toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Veysel Eren başkanlığında Rektörlük toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda, büyük deprem felaketinin yaralarının sarılmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bu zorlu süreçte akreditasyonun ve bu […]

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde (MKÜ) akreditasyon sürecinin başladığı duyuruldu. Rektörlük, bu süreçte tam destek vereceğini açıkladı. MKÜ’den yapılan açıklamada, şu bilgiler verildi:

“Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi akreditasyon bilgilendirme toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Veysel Eren başkanlığında Rektörlük toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda, büyük deprem felaketinin yaralarının sarılmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bu zorlu süreçte akreditasyonun ve bu yönde atılan adımların üniversite yönetimi açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Ayrıca, tüm akademik birimlerin akreditasyon sürecinde üniversitenin tüm imkanlarıyla destekleneceği ifade edildi.

Toplantı sonunda, Rektörümüz Prof. Dr. Veysel Eren, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Asena Çiğdem Doğramacı ve tüm akademik ile idari personele özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Ulusal ve uluslararası standartlara uygun kalite güvencesi ve akreditasyon süreçlerinin yönetilebilmesi amacıyla, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından akreditasyon yetkisi verilen kuruluşların standartları kapsamında 10-26 Eylül tarihleri arasında akreditasyon sürecine dahil olabilecek akademik birimlerle toplantılar devam edecek.” – Meriç Demiray-

Exit mobile version