Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MKÜ’de Fakülteler arası Spor Yarışmaları

Basketbolda Diş Hekimliği, Voleybolda

Basketbolda Diş Hekimliği, Voleybolda Besyo Birinci Oldu

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde (MKÜ) Gençlik Haftası etkinlikleri sona erdi. Üniversite Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve 16-20 Mayıs tarihleri arasında Tayfur Sökmen Kampüsü’nde gerçekleştirilen etkinliklerde, öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Etkinlikler süresince, Erasmus Öğrenci Topluluğu tarafından Uluslararası Ülke Tanıtım Fuarı, Tiyatro Topluluğu tarafından tiyatro gösterisi, Müzik ve Bilim Topluluğu tarafından Açık Alan Solo Konseri ve Müzik Şöleni, Tiyatro ve Avrupa Öğrenci Toplulukları tarafından film gösterimleri, Gönüllü Genç Sağlık Liderleri Topluluğu tarafından sokak oyunları, Fikir Sanat ve Tasarım, Müzik ve Bilim ve Sahne Sanatları Toplulukları tarafından Uçurtma Şenliği, Colorfest ve Halat Çekme Yarışmaları gerçekleştirilirken, ayrıca Mustafa Kemal Üniversitesi Basketbol ve Voleybol Öğrenci Ligleri final müsabakaları da düzenlendi.

Final müsabakalarının ardından, basketbol öğrenci liginde; Dişhekimliği Fakültesi üçüncü, Sağlık Bilimleri Fakültesi ikinci, Tıp Fakültesi birinci olurken, voleybol öğrenci liginde ise Tıp Fakültesi üçüncü, Eğitim Fakültesi ikinci, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu birinci oldu. -Duygu Ertaş-