Muay Thai Federasyonu Yetkilileri Antakya’da

Muay Thai Federasyonu yetkilileri, ilimizde. Heyet, dün öğleden sonra Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulundu, Başkan Lütfü Savaş tarafından kabul edildi. Başkan Savaş, heyeti ağırladıktan sonra şunları söyledi: “Şehrimizde sunduğumuz imkanlar, spora ve sporcuya verdiğimiz önem sayesinde, adı ‘spor kenti’ olarak anılan Hatay’ımızı konuştuğumuz Muay Thai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay, Spor Bakanlığı Şube Müdürü Hakan […]

Muay Thai Federasyonu yetkilileri, ilimizde. Heyet, dün öğleden sonra Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulundu, Başkan Lütfü Savaş tarafından kabul edildi.

Başkan Savaş, heyeti ağırladıktan sonra şunları söyledi:

“Şehrimizde sunduğumuz imkanlar, spora ve sporcuya verdiğimiz önem sayesinde, adı ‘spor kenti’ olarak anılan Hatay’ımızı konuştuğumuz Muay Thai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay, Spor Bakanlığı Şube Müdürü Hakan Şahade, Süper Lig Koordinatörü Hakan Şahade, Milli Takım Antrenörü Ali Şah ve İl Temsilcisi Mehmet Ali Yanık’a ziyaretleri için teşekkür ederim.”

MUAY THAI NEDİR?

Muay Thai, Tayland’da ortaya çıkan bir dövüş sporudur. Tayland Boksu da denir. Bu spor, ülkemizde birkaç yıldan beri yapılıyor.

Exit mobile version