Müftü Topçu’dan Vali Masatlı’ya Ziyaret

Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı ziyaret etti. Vali Masatlı, İl Müftüsü Mevlüt Topçu ve beraberindeki din görevlilerini makamında kabul etti. Ziyaret sırasında, camilerin toplum hayatındaki yeri ve din görevlilerinin önemi vurgulandı. Vali Masatlı, din görevlilerinin toplumsal birlik ve beraberliğin sağlanmasına katkılarına dikkat çekerek, […]

Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı ziyaret etti.
Vali Masatlı, İl Müftüsü Mevlüt Topçu ve beraberindeki din görevlilerini makamında kabul etti. Ziyaret sırasında, camilerin toplum hayatındaki yeri ve din görevlilerinin önemi vurgulandı.
Vali Masatlı, din görevlilerinin toplumsal birlik ve beraberliğin sağlanmasına katkılarına dikkat çekerek, özverili çalışmalarından dolayı tüm din görevlilerine teşekkür etti.
İl Müftüsü Topçu ise, haftanın önemini anlatarak bu özel günlerde yapılan etkinlikler ve yürütülen din hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Exit mobile version