Muhtar Rafet Yavrum’un Hatayspor’a Destek Çağrısı

Antakya Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum, Hatayspor Kulübüne maddi destek çağrısı yaparak büyük bir özveride bulundu. Yavrum, Hatay’ın kulübü için 5 yıl boyunca muhtarlık maaşını bağışlama teklifinde bulundu. Hatayspor’a destek çağrısı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Hatay Milletvekilleri ve […]

Antakya Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum, Hatayspor Kulübüne maddi destek çağrısı yaparak büyük bir özveride bulundu. Yavrum, Hatay’ın kulübü için 5 yıl boyunca muhtarlık maaşını bağışlama teklifinde bulundu.
Hatayspor’a destek çağrısı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Hatay Milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleşen bir toplantıda yapıldı.
Muhtar Rafet Yavrum’un, Bakan Özhaseki’ye dönerek Hatayspor’a sahip çıkılması çağrısı, kulübün maddi sıkıntılarının ve takımın sahipsiz durumunun altını çizdi. Yavrum, takımın mevcut durumda desteksiz kalması halinde küme düşme riskiyle karşı karşıya olduğunu belirtti ve herkesin bir araya gelerek takımın ihtiyaçlarını karşılaması gerektiğini vurguladı.
Ancak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, kulübe gelen paraların temlikli olduğunu ve bu nedenle havale dahi yapamayacak durumda olduklarını ifade etti. Öntürk, kulübü sahipsiz bırakmadıklarını ve elimizden gelen desteği sağladıklarını belirtirken, mevcut durumun gözden geçirilmesi gerektiğini ve Hatayspor’a olan sevgi ve desteğin devam etmesi gerektiğini vurguladı. – İlyas Yiğit-

Exit mobile version