Muhtarlardan Vali Masatlı’ya teşekkür

Yayladağlı muhtarlar, sorunların çözümü için gösterdiği çaba ve iyiniyet nedeniyle Vali Mustafa Masatlı’ya teşekkür etti. Yayladağ’da mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Mustafa Masatlı; mahalle bazlı eş zamanlı gelişmeyi, kalkınmayı ve ayağa kalkmayı çok önemsediğini vurguladıktan sonra , bu konuda Yayladağı muhtarların da idareye destek olarak üzere düşen sorumluluk bilinciyle çok çalışmaları gerektiğini hatırlattıYayladağ’da ilçe […]

Yayladağlı muhtarlar, sorunların çözümü için gösterdiği çaba ve iyiniyet nedeniyle Vali Mustafa Masatlı’ya teşekkür etti.

Yayladağ’da mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Mustafa Masatlı; mahalle bazlı eş zamanlı gelişmeyi, kalkınmayı ve ayağa kalkmayı çok önemsediğini vurguladıktan sonra , bu konuda Yayladağı muhtarların da idareye destek olarak üzere düşen sorumluluk bilinciyle çok çalışmaları gerektiğini hatırlattı
Yayladağ’da ilçe kaymakamı ve ilçe belediye başkanını da yanında oturtan Vali Mustafa Masatlı konuşmasını tamamladıktan sonra bu kez muhtarlar, tek tek söz alarak sorumlu oldukları mahallelerindeki çalışmalardan bahsedip mahallelerinin eksiklikleri ve ihtiyaçlarının neler olduğunu dile getirdi.Daha sonra muhtarlarla soru cevap kısmına geçilerek ilgili müdürlükler, muhtarların sorularını cevapladı. Muhtarların talepleri not edildi.
Vali Mustafa Masatlı da, belirtilen istek ve talepleri ilgili kurumlara not ettirerek gerekli çalışmaların, bir an önce yapılıp konunun ivedilikle çözüme kavuşturulmasını istedi.
Toplantının çok verimli geçtiğini ve kendilerini ilk defa rahatça ifade etme fırsatı bulduklarını dile getiren Yayladağlı mahalle muhtarları; “Şu ana kadar yapılan hizmetler için Devletimize ve sizlere tüm içtenliğimizle teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.” dediler.
Bu arada muhtarlar toplantısının son bölümünde de “ Yerinde Dönüşüm Projesi Kampanyası bilgilendirmesi “yapıldı. (Adil Yeşildağ)

Exit mobile version