Mutlu Çocuklar Projesi Başarıyla Tamamlandı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Dörtyol Devlet Hastanesi ve Dörtyol Kara Hasan Paşa Ortaokulu iş birliğiyle gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi Nisan ayında başladığından bu yana büyük bir başarıya imza attı. Mart ayında İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’nin onayı ile başlatılan “Mutlu Çocuklar” sosyal sorumluluk projesi, Nisan ayında Dörtyol Devlet Hastanesi’nde uygulanmaya başlandı. Proje, çizim ve […]

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Dörtyol Devlet Hastanesi ve Dörtyol Kara Hasan Paşa Ortaokulu iş birliğiyle gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi Nisan ayında başladığından bu yana büyük bir başarıya imza attı.

Mart ayında İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’nin onayı ile başlatılan “Mutlu Çocuklar” sosyal sorumluluk projesi, Nisan ayında Dörtyol Devlet Hastanesi’nde uygulanmaya başlandı. Proje, çizim ve boyama etkinlikleriyle başladı ve son aşamasında Dörtyol Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen etkinliklerle tamamlandı. Bu etkinlikler, İSTE Dörtyol Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon bölümü öğrencilerinin katkılarıyla hayata geçirildi.
Projenin finalinde, İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken, İSTE Dörtyol Meslek Yüksekokulu Müdürü Bahattin Gözübenli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin de katılımıyla renkli anlar yaşandı.

Etkinlikler arasında “Çocuk Polikliniklerine Muayene İçin Gelen ve Çocuk Servisteki Yatan Çocuklara Yüz Boyama, Çocuk Servisinde Yatan Çocuklara Masal Okuma ve Çocuk Polikliniklerine Muayene İçin Gelen ve Çocuk Servisteki Yatan Çocuklara Yönelik Balon Şişirme ve Balonlara Değişik Formlar Verme” gibi faaliyetler yer aldı.
Proje sonunda, Dörtyol Sağlık Meslek Yüksekokulu öğrencileri toplumsal faaliyetlerde bulunmanın mutluluğunu yaşarken, hastaneye katılan çocuklar da eğlenceli vakit geçirerek hastane korkularını yenmiş oldu.
İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, proje hakkında yaptığı değerlendirmede, “Çocuklarımızın daha mutlu bir yaşama sahip olmaları için bu projeyi başarıyla tamamlamanın sevincini yaşıyoruz. Dörtyol Devlet Hastanesi ve Dörtyol Kara Hasan Paşa Ortaokulu ile iş birliği yaparak daha pek çok projede yer almayı umuyoruz. Bu önemli projeye katkıda bulunan herkese teşekkür ederim” dedi. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version