Nafiz Özcan, Depremde yok olan Hatay’a ilgisizliğe sitemli:

BOMBALANMIŞ, YIKILMIŞ KENT GİBİYİZ, ÇÖZÜM BELLİ DAHA NE DURUYORSUNUZ? ÖZCAN;” Depremde kent yıkılmışken, ihale pazarlığı yapan yöneticiler de var” dedi Antakya’nın 45 yıllık inşaat mühendislerinden bir dönem Antakya belediye meclisinde üye vi imar komisyon başkanlığı yapan Nafiz Özcan, depremin üzerinden 6 ayı aşkın süre geçmesine rağmen kente olması gerektiği kadar el atılmamasına sitemli. Kentin hatırı […]

BOMBALANMIŞ, YIKILMIŞ KENT GİBİYİZ, ÇÖZÜM BELLİ DAHA NE DURUYORSUNUZ?
ÖZCAN;” Depremde kent yıkılmışken, ihale pazarlığı yapan yöneticiler de var” dedi

Antakya’nın 45 yıllık inşaat mühendislerinden bir dönem Antakya belediye meclisinde üye vi imar komisyon başkanlığı yapan Nafiz Özcan, depremin üzerinden 6 ayı aşkın süre geçmesine rağmen kente olması gerektiği kadar el atılmamasına sitemli.
Kentin hatırı sayılır kanaat önderlerinden biri olan Nafiz Özcan, depremde yıkılan Hatay’ın yeniden toparlanması için çaba gösterecekleri yerde bazı yöneticilerin ise ihale pazarlıklarında olduğunu da savundu. Nafiz Özcan’ın paylaşımı şöyle:
“Kıymetli dostlar, Hatayla ilgili hepimiz dertliyiz. Kan ağlıyoruz. Halk perişan, çaresiz ve umutsuz.
Filmlerde gördüğümüz bombalanmış ,tamamen yıkılmış bir şehir manzarasıyla karşı karşıyayız. Tüm bakanlar turistlik gezilerle her gün yerel yöneticileri,belediye başkanlarını milletvekillerini karşılama ve uğurlama törenleriyle meşgul ediyorlar.
Halkı rahatlatacak bir tek somut icraat yok.İnceleme yapıyorlar.Sayın bakanlarım 6 aydır Hatay’da ne olduğunu daha anlayamadınız mı?
Olay belli,çözüm belli.
Daha halkımızı uzun su kuyruklarından kurtaramadınız. Bazı yöneticiler ihale pazarlıklarında.Şahit olduğumuz olaylar var.Ben şahsım olarak tüm olumsuzlukları milletvekilimiz
Sn Adem Yeşildal ile paylaştım. Memnuniyetle gördüm
ki Milletvekilimiz tüm sorunlara vakıf, bizim bilmediğimiz bazı konuları bile anlattı ve bunu en üst düzeyde dile getirmeye devam ettiğini ifade etti. Bunun somut sonuçlarının bir an önce alınması hususunda çabalarının devam edeceğini söyledi.Ümit ediyoruz ki sorunlar bir an önce hamaset nutuklarıyla değil, somut icraatlarla çözülür.
Milletvekilimizin olaylara yaklaşımını ve çözüm önerilerini çok yararlı bulduğumu belirtiyor.Ve en üst düzey temaslarının da bir sonuç vermesini arzu ediyoruz.
Saygılarımla  – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version