Nagihan Karadere kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Nagihan Karadere kaç yaşında, nereli?

Aramızda Kalmasın programının konuğu Nagihan Karadere oldu. Canlı yayına konuk olan Atlet Nagihan Karadere kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Peki, Aramızda Kalmasın konuğu Nagihan Karadere kimdir? Nagihan Karadere kaç yaşında, nereli? “Aramızda Kalmasın” programının konuğu olan Nagihan Karadere, sporculuk kariyeri ve katıldığı televizyon programlarıyla tanınmaktadır. İşte Nagihan Karadere’nin biyografisi ve hakkında merak […]

Aramızda Kalmasın programının konuğu Nagihan Karadere oldu. Canlı yayına konuk olan Atlet Nagihan Karadere kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Peki, Aramızda Kalmasın konuğu Nagihan Karadere kimdir? Nagihan Karadere kaç yaşında, nereli?

“Aramızda Kalmasın” programının konuğu olan Nagihan Karadere, sporculuk kariyeri ve katıldığı televizyon programlarıyla tanınmaktadır. İşte Nagihan Karadere’nin biyografisi ve hakkında merak edilen tüm detaylar…

Nagihan Karadere Kimdir?

Nagihan Karadere, 27 Aralık 1984 tarihinde Osmaniye‘nin Kadirli ilçesine bağlı Cığcık köyünde doğmuştur. Türk kısa mesafe ve engelli koşucusudur. Sporculuk kariyerine Fenerbahçe Spor Kulübü‘nde başlamış ve sürat koşuları branşında birçok başarıya imza atmıştır.

Başarıları

  • 2003 Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası: Köstence’de düzenlenen bu şampiyonada, 400 metre branşında altın madalya kazanmıştır. Aynı organizasyonda 4×400 metre bayrak yarışında gümüş madalya ve 4×100 metre bayrak yarışında bronz madalya elde etmiştir.
  • 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları: Çin’in Shenzhen şehrinde düzenlenen bu etkinlikte, 4×400 metre bayrak yarışında gümüş madalya ve 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazanarak Türk milli takımında yer almıştır.
  • 2012 Londra Olimpiyatları: 400 metre engelli seçmelerinde yer alan Karadere, hatalı çıkış yaptığı için yarış dışı bırakılmıştır.

Nagihan Karadere, 7 Şubat 2016 tarihinde TV8’de yayınlanmaya başlayan Survivor 2016 programında “Ünlüler” takımında yarışmıştır. Çeyrek finalde elenmiş ve beşinci olmuştur. Survivor yarışmasındaki başarılı performansı ve hırslı yapısıyla dikkat çeken Karadere, sonrasında da televizyon kariyerine devam etmiştir.

Exit mobile version