Naim Babüroğlu, BUMİAD Cumhuriyet Ödülü’nü Aldı

Bursa Mühendis ve Mimar İş İnsanları Derneği (BUMİAD) tarafından verilen Cumhuriyet Ödülü, Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu’na takdim edildi. Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı ile aynı ödüle layık görülen Babüroğlu, bu onuru paylaşmanın kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Babüroğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Ödülü’nü almak ve bunu Sayın İlber Ortaylı ile paylaşmak […]

Bursa Mühendis ve Mimar İş İnsanları Derneği (BUMİAD) tarafından verilen Cumhuriyet Ödülü, Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu’na takdim edildi. Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı ile aynı ödüle layık görülen Babüroğlu, bu onuru paylaşmanın kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Babüroğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Ödülü’nü almak ve bunu Sayın İlber Ortaylı ile paylaşmak benim için büyük bir ayrıcalık. Değerli hocamıza sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum,” dedi. Ödülü takdim eden BUMİAD Başkanı Ayça Güler ve dernek üyelerine de teşekkür eden Babüroğlu, Cumhuriyet değerlerine olan bağlılıklarını bu ödülle bir kez daha gösterdiklerini ifade etti.

Ödül töreninde bir araya gelen iki değerli ismin Cumhuriyet’e olan katkıları, törene katılanlar tarafından ilgiyle karşılanırken, Babüroğlu ve Ortaylı’ya yönelik yoğun ilgi gözlerden kaçmadı.

Exit mobile version