Narin Cinayeti: Evde Olan Dört Kışi Hakkında Çarpıcı İddialar!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kayıp ilanı verilen ve 21 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.

Gündeme bomba gibi düşen Narin cinayeti ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Dicle Canova, konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak cinayet sırasında evde bulunan isimleri kamuoyu ile paylaştı. Bu açıklamalara göre, Narin’in öldürüldüğü sırada evde annesi Yüksel Güran, abisi Enes Güran, amcası Salim Güran ve Nevzat Bahtiyarın da bulunduğu iddia edildi.

Dicle Canova’nın İddiaları

Dicle Canova, iddianamenin hazırlandığını ve önümüzdeki günlerde mahkemeye sunulacağını belirtti. Savcının, bu suçla ilgili görüşme, duyma ya da herhangi bir şekilde olayla ilgili bilgi sahibi olup da sessiz kalan herkese en yüksek cezayı talep edeceği öğrenildi. Cinayetin odağında ise dört isim yer alacak: amca Salim Güran, abi Enes Güran, anne Yüksel Güran ve Narin’in cansız bedenini ortadan kaldıran Nevzat Bahtiyar.

Baz ve HTS Kısıtları Sonucu

Dicle Canova’nın paylaştığı bilgilerde, baz istasyonu verilerinin daraltılarak yapılan analizlerin cinayetin çözülmesinde kritik rol oynadığı vurgulandı. Yapılan HTS kayıtları üzerindeki analizler sonucunda, Narin’in evinde öldürüldüğü ve bu sırada amcası, abisi, annesi ve Nevzat Bahtiyarın evde bulunduğu tespit edildi. Bu sebeple, iddianamede bu dört ismin cinayette iş birliği yaptığı tezinin ortaya konulacağı belirtiliyor.

Mahkemede Neler Olacak?

Cinayetle ilgili ortaya atılan bu iddialar, kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, davanın nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor. Savcının, bu dört kişiye en yüksek cezanın verilmesi için iddianameyi gün içinde mahkemeye sunması bekleniyor. Şu an tüm gözler, savcının mahkemeye sunacağı iddianamede ve mahkeme sürecinde olacak.

Exit mobile version