Narlıca’da okul yolu sorunu

Antakya-Narlıca mahallesinde ana ve ara yollardaki çukurlar sıkıntı oluşturmaya devam ediyor. Hatay’ın Antakya ilçesi Narlıca Mahallesinde bulunan Narlıca İlkokulu öğrencileri, kış aylarında okul yolunun çamurlu olmasından dolayı okula gitmekte sıkıntı yaşıyor. Öğrenciler ve öğrenci velilerinin büyük sıkıntı yaşadığı yolu kullanan öğretmenler de aynı çileden mustarip, duruma tepki gösteren çevre sakinleri, konuyu defalarca yetkililere iletmelerine rağmen […]

Antakya-Narlıca mahallesinde ana ve ara yollardaki çukurlar sıkıntı oluşturmaya devam ediyor.
Hatay’ın Antakya ilçesi Narlıca Mahallesinde bulunan Narlıca İlkokulu öğrencileri, kış aylarında okul yolunun çamurlu olmasından dolayı okula gitmekte sıkıntı yaşıyor.
Öğrenciler ve öğrenci velilerinin büyük sıkıntı yaşadığı yolu kullanan öğretmenler de aynı çileden mustarip,
duruma tepki gösteren çevre sakinleri, konuyu defalarca yetkililere iletmelerine rağmen hiçbir sonuç alamadıklarını ifade ederek “Çocuklarımız eğitim ve öğretime göndermek için verdiğimiz çaba yanında bir de çamurla mücadele ediyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha güvenli ve daha refah bir ortam için çaba harcarken bir de çamurla uğraşmak istemiyoruz. Çocuklar çamur yüzünden okula gitmek istemiyor. Yetkililerden isteğimiz okulun bulunduğu yolda çamurun önüne geçilmesi için çaba göstermeleri. Çamur çilemize bir an önce el atılmasını ve yolun yapılmasını bekliyoruz” dedi.

Exit mobile version