Nazan Savaş’ın Eşine Anlamlı Desteği

CHP adayı Lütfü Savaş’ın Cuma akşam saatlerinde psikolojik rahatsızlığı bulunan bir şahır tarafından saldırıya uğramasından sonra büyük üzüntü duyan eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, sosyal medya hesabından anlamlı bir destek mesajı yayınladı. Seçim sürecinde seçmenleri de ilgilendiren önemli değerlendirmeler yapan Nazan Savaş, yola çıktıklarında da gelinen noktada da zor bir mücadele verdiklerinin farkında olduklarını ifade […]

CHP adayı Lütfü Savaş’ın Cuma akşam saatlerinde psikolojik rahatsızlığı bulunan bir şahır tarafından saldırıya uğramasından sonra büyük üzüntü duyan eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, sosyal medya hesabından anlamlı bir destek mesajı yayınladı. Seçim sürecinde seçmenleri de ilgilendiren önemli değerlendirmeler yapan Nazan Savaş, yola çıktıklarında da gelinen noktada da zor bir mücadele verdiklerinin farkında olduklarını ifade etti.

Lütfü Savaş’ın eşi Nazan Savaş X hesabında şu paylaşımı yaptı:

“Onbeş yıl önce Hatay için bir yola çıktık. Aşık Veysel’in dediği gibi uzun, upuzun bir yola…Ama öyle ince, düz bir yol değildi bizimkisi. Başlangıçta bilmiyor muyduk bu yolun ne kadar çetrefilli, ne kadar zorluklarla dolu olduğunu? Hatta ! Bir yol aldıkça, yolumuz aydınlandıkça ve muasır medeniyetin silüeti yolumuzda belirmeye başladıkça, hızımızı kesmek isteyenlerin, aydınlığımızı karartmak isteyenlerin ve muasır medeniyete ket vurmak isteyenlerin olacağını bilmiyor muyduk? Elbette biliyorduk. Bu yol ki sevda ister, bu yol ki sabır ister, bu yol ki cesaret ister, yürek ister, güç ister, akıl ister, bilgi ister, iman ister. Bu yol ki ahlak ister, bu yol ki çalışkanlık ister, güven ister. Bu yol ki Ata’ya fikren bağlılık ister. Kısaca zor şeyler ister, zor.”

(Sinan Seyfittinoğlu)

Exit mobile version