Nazmi Ceylan, Sarıseki Mahallesi Sakinlerini Dinledi

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, Sarıseki Mahallesi sakinlerini dinleyerek mahallede yaşanan sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlarını paylaştı. Mahalle sakinlerinin dile getirdiği şikayetler arasında su sorunu da bulunuyordu. “Biz Yayla Suyumuzu İstiyoruz” diyen mahalleliye, Ceylan, bölgedeki sıkıntıların kişisel kavgalardan kaynaklandığını ve siyasi çekişmelere girmek yerine kolaylaştırıcı çözümler üreteceklerini ifade etti. Özellikle Taş Ocakları’ndan gelen […]

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, Sarıseki Mahallesi sakinlerini dinleyerek mahallede yaşanan sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlarını paylaştı.

Mahalle sakinlerinin dile getirdiği şikayetler arasında su sorunu da bulunuyordu. “Biz Yayla Suyumuzu İstiyoruz” diyen mahalleliye, Ceylan, bölgedeki sıkıntıların kişisel kavgalardan kaynaklandığını ve siyasi çekişmelere girmek yerine kolaylaştırıcı çözümler üreteceklerini ifade etti.

Özellikle Taş Ocakları’ndan gelen yüklü araçların bölge halkı için büyük bir problem olduğunu belirten Ceylan, yeni yol güzergahları sağlanarak bölgenin rahatlatılacağını söyledi. Ayrıca, herhangi bir kaza veya zarar durumunda sorumluluğun vebalinden bahsederek, insanların güvenliği ve huzuru için çözüm odaklı bir yönetim anlayışı benimsediklerini dile getirdi.

Sarıseki’nin kendi kararını vermesi gerektiğine de vurgu yapan Ceylan, bölgenin yaşadığı sorunları çözmek için aday olduğunu ve dışarıdan gelenlerin, bölgeyi tanımayanların kolay çözüm vaatlerinde bulunmasına karşı çıktı.

Programa, Belediye Meclis üye adayları ve muhtar adaylarının da katıldığı belirtildi. Nazmi Ceylan, Sarıseki Mahallesi sakinlerinin sesine kulak vererek, İskenderun’un geleceği için çözüm odaklı projeler geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti. -Yusuf Cemil Karaçay –

Exit mobile version