Nazmi Ceylan’dan seçim sonrası teşekkür mesajı

İskenderun Belediye Başkanlığı için İYİ Parti’den aday olan Nazmi Ceylan, seçim sonuçlarıyla ilgili olarak “Umarım kazanan İskenderun olur” dedi. Nazmi Ceylan’ın teşekkür mesajı şöyle:   “Sevgili hemşehrilerim, 31 Mart yerel seçimlerine katıldığımız ve geride bıraktığımız şu günleri değerlendirirken, öncelikle seçime katılan tüm siyasi partilere ve İskenderun’a hizmet etmek için yarışan diğer aday arkadaşlarıma teşekkür etmek […]

İskenderun Belediye Başkanlığı için İYİ Parti’den aday olan Nazmi Ceylan, seçim sonuçlarıyla ilgili olarak “Umarım kazanan İskenderun olur” dedi.

Nazmi Ceylan’ın teşekkür mesajı şöyle:

 

“Sevgili hemşehrilerim,

31 Mart yerel seçimlerine katıldığımız ve geride bıraktığımız şu günleri değerlendirirken, öncelikle seçime katılan tüm siyasi partilere ve İskenderun’a hizmet etmek için yarışan diğer aday arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Seçimi kazanan değerli Mehmet Dönmez Beyefendi’yi de ayrıca tebrik ediyorum.

Ben ve diğer aday arkadaşlarımızın amacı, İskenderun’u yeniden ayağa kaldırmak ve hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet etmekti. Seçim sürecinin ardından, kırgınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakarak şehrimiz için çalışmaya devam etmemiz gerektiğine inanıyorum. İnşallah bu süreçte kazanan İskenderun olur ve bu güzel şehir yeniden eski günlerine döner.

Adaylık sürecim boyunca birçok dostumuzdan ve kardeşimizden destek ve tebrik telefonları aldım. Bu süreçte yanımda olan ve emek veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizim emeklerimize ve bize güvenen kardeşlerimizin oylarına son ana kadar sahip çıkan değerli yol arkadaşlarıma ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Süreci büyük bir özveriyle yöneten tüm kardeşlerime tekrar teşekkür ediyor ve hepsinin gözlerinden öpüyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin.”

 

(Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version