Nebil Seyfettin’den bir ziyaret de Adana’ya

Hatay Diş Hekimleri Odası başkanı Nebil Seyfettin, 6 Şubat depreminden sonra Hatay için desteklerini esirgemeyn birçok farklı şehirdeki meslektaşlarını ziyarete devam ediyor. Oda başkanı Seyfettin, Osmaniye diş hekimleri ziyareti sonrası Adana’daki diş hekimlerine de ziyaret gerçekleştirerek teşekkür ve plaket verdi. Nebil Seyfettin Adana ziyareti sonrası şu mesajı paylaştı: Deprem sonrası ilimize maddi manevi desteklerini esirgemeyen […]

Hatay Diş Hekimleri Odası başkanı Nebil Seyfettin, 6 Şubat depreminden sonra Hatay için desteklerini esirgemeyn birçok farklı şehirdeki meslektaşlarını ziyarete devam ediyor. Oda başkanı Seyfettin, Osmaniye diş hekimleri ziyareti sonrası Adana’daki diş hekimlerine de ziyaret gerçekleştirerek teşekkür ve plaket verdi.

Nebil Seyfettin Adana ziyareti sonrası şu mesajı paylaştı: Deprem sonrası ilimize maddi manevi desteklerini esirgemeyen ve Büyük bir dayanışma örneği sergileyen odalarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz.

Depremden sonra ilimize ilk ulaşan, bizleri yalnız bırakmayan ,ilk günden bugüne Halkımızın Ağız Diş Sağlığı Tedavilerine ve Meslektaşlarımıza büyük katkısı olan ADANA DİŞHEKİMLERİ ODASI Başkanı Dt.Fatih Güler, Gn. Sekreteri Dr. Hasan Boğa ve tüm Yönetim kuruluna teşekkür plaketimizi sunduk.

İki Odanın yöneticileri olarak Adana’da tekrar bir araya gelerek, bundan sonraki süreçte ortak düzenlenecek etkinliklerin hazırlıklarını değerlendirdik.

Hatay Dişhekimleri odası olarak, Zor günlerimizde bizlerin yanında olan ve Acılarımızı paylaşan Tüm Odalarımızı, kişi ve kuruluşlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz.

DAYANIŞMA YAŞATIR!..”

-Sinan Seyfittinoğlu-

Exit mobile version