Nefesler tutuldu geri sayım başladı

EURO 2024’te Avusturya’yı mağlup ederek çeyrek finale yükselen A Milli Takım, Hollanda ile karşılaşıyor. A Milli Takım’da İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. UEFA ise Merih Demiral’ın iki maç cezalı olduğunu açıkladı. Almanya’nın başkenti Berlin’de oynanacak karşılaşmaya Türk futbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Hollanda – Türkiye çeyrek final karşılaşmasını Clement Turpin […]

EURO 2024’te Avusturya’yı mağlup ederek çeyrek finale yükselen A Milli Takım, Hollanda ile karşılaşıyor. A Milli Takım’da İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. UEFA ise Merih Demiral’ın iki maç cezalı olduğunu açıkladı. Almanya’nın başkenti Berlin’de oynanacak karşılaşmaya Türk futbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Hollanda – Türkiye çeyrek final karşılaşmasını Clement Turpin yönetecek. A Milli Takım, karşılaşmayı kazanması durumunda yarı finale yükselecek.

Maç Bilgileri
Tarih: 6 Temmuz Cumartesi
Saat: 22.00
Stad: Berlin Olimpiyat Stadı
Hakem: Clement Turpin (Fransa)
Yayın Bilgileri
Hollanda – Türkiye çeyrek final maçı TRT 1 ve TRT tabii üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Muhtemel 11
Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydın, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz, Arda Güler.

A Milli Takımın Durumu
A Milli Takım’da İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü kart cezalısı. Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın ise cezaları sona erdiği için sahada yer alabilecek. Milli takım, turnuvada 4 maçta sadece 1 kez mağlup oldu.

Hollanda’nın Durumu
Hollanda, Fransa, Avusturya ve Polonya ile mücadele ettiği D Grubu’nu 4 puanla tamamladı ve en iyi 3’üncüler arasından son 16 turuna kaldı. Son 16 turunda Romanya’yı 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Gelecek Karşılaşmalar
Türkiye, Hollanda karşısında galip gelirse İngiltere-İsviçre maçının kazananıyla yarı finalde karşılaşacak. Yarı final karşılaşması 10 Temmuz’da Dortmund’da oynanacak. Avrupa Şampiyonası finali ise 14 Temmuz’da gerçekleşecek.

EURO 2024 Çeyrek Final Eşleşmeleri
İspanya – Almanya
Portekiz – Fransa
İsviçre – İngiltere
Hollanda – Türkiye
A Milli Takım, çeyrek finalde favoriler arasında yer alan Hollanda ile karşılaşacak. Karşılaşmayı kazanması durumunda yarı finale yükselecek ve İsviçre-İngiltere eşleşmesinin galibi ile mücadele edecek. Maçın heyecanı TRT 1 ekranlarında canlı olarak yaşanacak. – Volkan İcil-

Exit mobile version