Nevşehir Valiliği Antakya’ya Meyve Sebze Hali Kazandırdı

Depremin vurduğu ilimiz Hatay’da, Nevşehir Valiliği tarafından 53 günde inşa edilen Kapadokya Sebze Hali hazır hale getirildi. Anahtar teslimi 20 Temmuz Pazartesi (Bugün) Hatay valisi Mustafa Masatlı ile Nevşehir valisi İnci sezer Becel’in de katıldığı törenle gerçekleştirildi. Nevşehir Valiliği tarafından ilimiz Antakya’ ilçesine bağlı Kuzeytepe sınırları dahilindeki Çevreyolu civarında 8 bin 250 m2 arazi üzerine […]

Depremin vurduğu ilimiz Hatay’da, Nevşehir Valiliği tarafından 53 günde inşa edilen Kapadokya Sebze Hali hazır hale getirildi. Anahtar teslimi 20 Temmuz Pazartesi (Bugün) Hatay valisi Mustafa Masatlı ile Nevşehir valisi İnci sezer Becel’in de katıldığı törenle gerçekleştirildi.

Nevşehir Valiliği tarafından ilimiz Antakya’ ilçesine bağlı Kuzeytepe sınırları dahilindeki Çevreyolu civarında 8 bin 250 m2 arazi üzerine sebze hali inşa edildi. 53 gün gibi kısa bir sürede inşa edilen Kapadokya Sebze Hali’nde anahtar teslimi yapıldı.

Nevşehir Valiliği’nin ilimize 53 günde kazandırdığı Kapadokya Sebze halinde, her biri 25 metre kare olan 65 adet iş yeri, 1 adet 48 metre kare idare binası, 1 adet dernek binası, 1 adet 23 metre kare çay ocağı ve 2 adet 42 metre kare tuvalet bulunuyor.

Nevşehir Valiliği öncülüğünde Nevşehir İl Özel İdaresi, Nevşehir Belediyesi ve Nevşehirli hayırsever iş insanlarının desteği ile Antakya’ya kazandırılan yeni meyve-sebze hal’inin önemli işlevselliği olacağı tahmin ediliyor.

Exit mobile version