Tarih idik… Tarih olduk…

Kahramanmaraş merkezli art arda gelen iki depremin en çok hasar verdiği kent ne yazık ki Hatay’dı. Depremden sonra günlerce ulaşılamadı. Canlarımız, çöken binaların altında kurtulma umudunu son nefesine kadar muhafaza ederek yaşama tutundu.. Kurtarabildiklerimiz bizimle aynı havayı soluyor. Kurtaramadıklarımıza; inançlarımız doğrultusunda öteki dünyada rahatlık diliyoruz.. O acının yaşandığı günün yıldönümünde aslında bizi, bizleri Hatay’ı  Antakya’yı; […]

Kahramanmaraş merkezli art arda gelen iki depremin en çok hasar verdiği kent ne yazık ki Hatay’dı. Depremden sonra günlerce ulaşılamadı. Canlarımız, çöken binaların altında kurtulma umudunu son nefesine kadar muhafaza ederek yaşama tutundu.. Kurtarabildiklerimiz bizimle aynı havayı soluyor.

Kurtaramadıklarımıza; inançlarımız doğrultusunda öteki dünyada rahatlık diliyoruz..

O acının yaşandığı günün yıldönümünde aslında bizi, bizleri Hatay’ı  Antakya’yı; tarihi kenti en iyi anlatan görseli kentimizin  önemli ulaşım şirketlerinden biri  olan “Hatay Nur” otobüs şirketi yaptı.

Şirket yetkilileri depremin yıldönümünde yollarda göreceğiniz biçimde otobüslerinin gövdesine 6 Şubat önce ve sonrası görselleri giydirildi. Görselde deprem öncesine gönderme yapılarak “ tarih idik…”, deprem sonrası için de “ tarih olduk…” ifadelerine yer verildi. Nur Seyahat’in bütün otobüslerinde yer alacak olan bu görüntüler  yıl boyunca kalacak.(Sinan Seyfittinoğlu)

Exit mobile version