Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Nurettin Rençber Hatay’da türkülerle gönüllere dokunacak

Antakya’da kültür ve sanat dolu bir akşam yaşanacak. Türk halk müziğinin sevilen isimlerinden Nurettin Rençber, 11 Haziran Perşembe günü Antakya Kültür ve Tarih Vakfı tarafından restore edilerek yeniden kente kazandırılan Sümerler Amfi Tiyatro’da Hataylılarla buluşacak.

Antakya'da kültür ve sanat dolu bir akşam yaşanacak. Türk halk

AYSA Tiyatro tarafından organize edilen konser, saat 21.00’de başlayacak. Güçlü yorumu, kendine özgü besteleri ve halkın duygularına tercüman olan eserleriyle geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Rençber, sevilen şarkılarını Antakyalılar için seslendirecek.

Türk halk müziği sanatçısı olmasının yanı sıra felsefe öğretmenliği de yapan Nurettin Rençber, müzik yaşamına öğretmenlik yaptığı yıllarda başladı. İlk albümü “Dağ Türküleri ile Deniz Şarkıları”nı 1991 yılında yayımlayan sanatçı, bugüne kadar birçok albüme imza attı. Eserlerinin büyük bölümünün söz ve müziğinin kendisine ait olmasıyla tanınan Rençber’in şarkıları, farklı sanatçılar tarafından da yorumlandı.

Son albümü “Lal Resimler” ile dinleyicilerinin karşısına çıkan sanatçı, Hatay’daki konserinde hem eski hem de yeni eserlerinden oluşan özel bir repertuvar sunacak. Konserle ilgili detaylı bilgiye Saray Saatçilik üzerinden 0533 611 21 67 NO’lu telefondan ulaşabilirsiniz.