Hakem Abdulkerim Dalğaç evleniyor

Daha 10 gün önceki Kilisspor-Osmaniyespor BAL maçında, yere düştüğünde dili boğazına kaçması sonucu nefessizlikten boğulmak üzere olan futbolcuyu müdahalesi ile ölümden döndüren Antakyalı hakem Abdulkerim Dalgaç, bu hafta sonunda evlenerek mutlu yuvasını kuruyor. İki hafta öncesinde oynanan Bölgesel amatör ligine ait Kilisspor-Osmaniyespor maçının 70.dakikasında rakibiyle ikili mücadele esnasında yere düşen ve dili boğazına kaçan Kilisspor […]

Daha 10 gün önceki Kilisspor-Osmaniyespor BAL maçında, yere düştüğünde dili boğazına kaçması sonucu nefessizlikten boğulmak üzere olan futbolcuyu müdahalesi ile ölümden döndüren Antakyalı hakem Abdulkerim Dalgaç, bu hafta sonunda evlenerek mutlu yuvasını kuruyor.

İki hafta öncesinde oynanan Bölgesel amatör ligine ait Kilisspor-Osmaniyespor maçının 70.dakikasında rakibiyle ikili mücadele esnasında yere düşen ve dili boğazına kaçan Kilisspor futbolcusu Muhammet Güner’e oyun sırasında müsabakayı bırakıp futbolcuya hayati olan ilk müdahaleyi yapan maçın kıdemli yardımcı hakemi Abdulkerim DALĞAÇ,bu hafta sonunda evlenerek mutlu yuvasını kuruyor.
Kilisspor’lu futbolcu Muhammet Güner’e maç sırasında dili boğazına kaçınca ilk müdaheleyi yapan Antakyalı hakem Abdulkerim Dalğaç; bu hafta sonunda nişanlısı EMİNE ÖZLÜER ile evlenerek mutlu yuvasını kuracak.
Sahada hayat kurtaran hakem Abdulkerim Dalğaç, hayata döndürdüğü futbolcuyu maç sonrası da hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Bölgesel amatör ligler Anadolu ınternet sitesinde gelişme şöyle paylaşıldı:
“KİLİSSPOR ile OSMANİYE ÖNDERSPOR müsabakasının 70’in dakikasında bir mücadele esnasında yere düşen ve dili boğazına kaçan Kilisspor futbolcusu Muhammet Güner’e Oyun devam etmekte iken bile müsabakayı bırakıp futbolcumuza hayati olan ilk müdahale eden müsabakanın kıdemli yardımcı hakemi Abdulkerim DALĞAÇ hocamıza sporcumuzu tekrar hayata dönderdiği için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. müsabakanın bitiminde tekrar sporcumuzu ziyarete gelen hocamıza kulübümüz adına Türkiye futbol federasyonu‘ndan bu hakemmize ödül verilmesini ve spor camiyasındaki her yıl düzenlenen enleri içerisinde ödülle değerlendirilmesini talep ediyoruz. İyi ki varsın Abdülkerim DALGAÇ hocam.”
Hakem Abdulkerim Dalğaç’ın yine hakem babası Bahaddin Dalğaç,hayat kurtaran oğlu ile gururlandığını şu sözlerle ifade etti:
“OĞLUM ABDÜLKERİMİN ASIL MESLEĞİNİ YEŞİL SAHALARDADA DEVAM ETME MUTLULUĞUYLA GURURLANDIK”
İşte Türk futbol tarihine geçebilecek bir müdahaleyi yapmak suretiyle hayat kurtaran hakem Abdulkerim Dalğaç ile nişanlısı Emine özlüer’in nikah ve düğün töreni hafta sonunda yapılıyor
Yüksel-Mehmet Özlüer çiftinin kızı “EMİNE” ile “Zahide-Bahaddin Dalğaç” çiftinin oğlu ABDULKERİM’in nikah töreni Reyhanlı’da ,düğün töreni de hafta sonunda Gaziantep’te yapılıyor
ANTAKYA GAZETESİ, “Emine-Abdulkerim” çiftine şimdiden mutluluklar diler.
İSKENDERUN-İNEGÖL MAÇINDA DA OLDU
Futbolcunun sahada dilinin boğazına kaçması olayı 3 hafta önce de İskenderunspor-İnegölspor maçında yaşanmıştı. İskenderunspor kalecisi EMİRCAN’in dili boğazına kaçınca maç hakemi Onur Bingöl sahada müdahale etmek suretiyle futbolcunun hayatını kurtarmıştı. -Adil Yeşildağ-

Exit mobile version