Objektif taraftar gözünden Hatayspor yorumu / (Hüseyin Yıldırım)

Hatayspor’un baştan sona aksiyon ve tartışmalı pozisyonlarıyla öne çıkan ve 3-2 kaybettiği Antalyaspor – Hatayspor maçını objektif yorumlarıyla bilinen Hatayspor taraftarı Hüseyin Yıldırım yorumladı. Hüseyin Yıldırım takımın geçen seneden kalma sorunlarının devam ettiğine vurgu yaptı. Yıldırım gazetemiz ihbar hattına gönderdiği yazısında şu görüşlere yer verdi : “Hatayspor, ilk yarıda Joelson Fernandes ve Stranberg’in etkili oyunlarıyla […]

Hatayspor’un baştan sona aksiyon ve tartışmalı pozisyonlarıyla öne çıkan ve 3-2 kaybettiği Antalyaspor – Hatayspor maçını objektif yorumlarıyla bilinen Hatayspor taraftarı Hüseyin Yıldırım yorumladı. Hüseyin Yıldırım takımın geçen seneden kalma sorunlarının devam ettiğine vurgu yaptı. Yıldırım gazetemiz ihbar hattına gönderdiği yazısında şu görüşlere yer verdi :
“Hatayspor, ilk yarıda Joelson Fernandes ve Stranberg’in etkili oyunlarıyla 2-0 önde geçti. Erce’nin 44. dakikada penaltı kurtarışı da büyük önem taşıdı. Ancak maalesef Kilama’nın ikinci yarının başında gördüğü kırmızı kart, avantajı kullanmamızı engelledi ve maç 3-2 mağlubiyetle sonuçlandı. Ligin başından beri stoper ve orta saha hattındaki zayıflıklar, kadro derinliğinin olmaması ve hakemin tüm takdir haklarını rakipten yana kullanması da bu sonucun oluşmasında etkili oldu. Mali durumun iyi olmaması nedeniyle fırsat transferleri gecikecek gibi, geçen sezondan bu yana devam eden son dakikalarda gol yeme ve skoru koruyamama sorununun bu sezon da devam etmesi, Hatayspor’un en az 5 puan kaybetmesine neden oldu. Bu durum için çok acil önlem alınmalı. Joelson Fernandes için bir parantez açmak istiyorum Mame Diouf, Boupendza ve El-Kaabi’den sonra Hatayspor’un yetenekli ve skor katkısı sağlayan oyuncuları arasında öne çıkanlardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Seyir zevki yüksek futbolu ve etkili performansıyla, bu sezon taraftarımızın sevgilisi olacak isimlerden biri olacak. Sonuçta Hatayspor’un geçen seneden kalma sorunlarının hala devam ettiğini söyleyebiliriz.

rüyabet

Exit mobile version