Öğretmen yer değiştirme başvuruları başlıyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bu yıl öğretmenler için ikinci kez gerçekleştirecekleri il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvurularının detaylarını açıkladı. Bakan Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda öğretmenlerin çalışma ortamlarını düzenlemenin ve eğitimde huzur iklimi oluşturmanın önemine vurgu yaptı. İşte başvuru detayları: • Iller Arası Yer Değiştirme: 11-16 Temmuz 2024 tarihleri […]

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bu yıl öğretmenler için ikinci kez gerçekleştirecekleri il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvurularının detaylarını açıkladı. Bakan Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda öğretmenlerin çalışma ortamlarını düzenlemenin ve eğitimde huzur iklimi oluşturmanın önemine vurgu yaptı.
İşte başvuru detayları:
• Iller Arası Yer Değiştirme: 11-16 Temmuz 2024 tarihleri arasında başvurular alınacak, atama işlemi 18 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.
• Il İçi Yer Değiştirme: 23-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında başvurular alınacak, atama işlemi ise 30 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak.
Bakan Tekin, paylaşımında, “Öğretmenlerimizin yoğun talepleri doğrultusunda bu düzenlemeyi gerçekleştiriyoruz. Hayırlı olsun inşallah” dedi.  (Meriç Demiray )

Exit mobile version