Öğretmenler arası fotoğraf yarışması başladı

Millî Eğitim Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün anlam ve önemini vurgulamak amacıyla öğretmenleri sanatsal etkinliklere teşvik etmek için Türkiye genelinde “Öğretmen Gözüyle” temalı bir fotoğraf yarışması düzenledi. Yarışmaya katılmak isteyen öğretmenler, eserlerini 30 Ekim 2024 tarihine kadar il millî eğitim müdürlüklerince duyurulan elektronik posta adresine gönderebilecek. Yarışmanın sonuçları 14 Kasım’da açıklanacak ve dereceye giren öğretmenler […]

Millî Eğitim Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün anlam ve önemini vurgulamak amacıyla öğretmenleri sanatsal etkinliklere teşvik etmek için Türkiye genelinde “Öğretmen Gözüyle” temalı bir fotoğraf yarışması düzenledi. Yarışmaya katılmak isteyen öğretmenler, eserlerini 30 Ekim 2024 tarihine kadar il millî eğitim müdürlüklerince duyurulan elektronik posta adresine gönderebilecek.

Yarışmanın sonuçları 14 Kasım’da açıklanacak ve dereceye giren öğretmenler ödüllerini alacak. Birinci, ikinci ve üçüncü olan öğretmenlere fotoğraf makinesi hediye edilirken, mansiyon ödülü kazananlara tablet verilecek.

Exit mobile version