Okullarda ‘uyum’ programı bugün başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından hazırlanan uyum programı, okul öncesi ve ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri için 2-3 Eylül tarihlerinde başlayacak. Ortaokula başlayacak öğrenciler için ise okula uyum rehberlik çalışmaları 9 Eylül haftasında gerçekleştirilecek. İlkokula başlayacak öğrencilerin ailelerine yönelik olarak ‘İlkokul 1’inci Sınıfa Uyum Haftası’ sunumu yapılacak ve aynı gün çocuklarıyla birlikte okulun iç ve dış […]

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından hazırlanan uyum programı, okul öncesi ve ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri için 2-3 Eylül tarihlerinde başlayacak. Ortaokula başlayacak öğrenciler için ise okula uyum rehberlik çalışmaları 9 Eylül haftasında gerçekleştirilecek.

İlkokula başlayacak öğrencilerin ailelerine yönelik olarak ‘İlkokul 1’inci Sınıfa Uyum Haftası’ sunumu yapılacak ve aynı gün çocuklarıyla birlikte okulun iç ve dış ortamı tanıtılacak. Uyum eğitiminin ikinci gününde ise okullarda uyum haftası etkinlikleri düzenlenecek.

Ortaokul 5’inci sınıfa geçecek öğrenciler için ise ailelere 9 Eylül’de ‘Ortaokul 5’inci Sınıfa Uyum Rehberi’ sunumu yapılacak.

Ailelerin çocuklarıyla birlikte etkinliklere katılmaları, aile-çocuk-öğretmen etkileşiminin sağlanması açısından öneriliyor. – Volkan İcil-

Exit mobile version