Olimpiyat Oyunlarında doping skandalı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na hızlı bir başlangıç yapan Filenin Sultanları, ilk maçında Hollanda’yı mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti. Ancak, turnuvanın heyecanı başka bir skandal ile gölgelenmiş durumda. Milliyet’in haberine göre, Dominik Cumhuriyeti Kadın Milli Voleybol Takımı’nın Paris 2024 kadrosunda yer alan orta oyuncu Lisvel Eve, doping testinin pozitif çıkmasının ardından turnuvadan diskalifiye edildi. Lisvel Eve’nin […]

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na hızlı bir başlangıç yapan Filenin Sultanları, ilk maçında Hollanda’yı mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti. Ancak, turnuvanın heyecanı başka bir skandal ile gölgelenmiş durumda.

Milliyet’in haberine göre, Dominik Cumhuriyeti Kadın Milli Voleybol Takımı’nın Paris 2024 kadrosunda yer alan orta oyuncu Lisvel Eve, doping testinin pozitif çıkmasının ardından turnuvadan diskalifiye edildi. Lisvel Eve’nin yerine, kadroda rezerv oyuncu olarak bulunan Geraldine Gonzalez’in geçirileceği açıklandı.

Lisvel Eve’nin doping sebebiyle 4 yıl süreyle voleybol müsabakalarından men edilmesi bekleniyor. Bu durum, Dominik Cumhuriyeti’nin olimpiyat kadrosunda büyük bir boşluğa yol açtı.

Filenin Sultanları’nın Maç Programı

Grup aşamasında üç maç oynayacak olan Filenin Sultanları’nın maç programı şu şekilde:

1 Ağustos: Türkiye-Dominik Cumhuriyeti (10.00)
4 Ağustos: Türkiye-İtalya (10.00)
Filenin Sultanları’nın performansı merakla bekleniyor ve grup aşamasındaki maçlar büyük bir heyecanla takip edilecek. – Volkan İcil-

Exit mobile version