Olimpiyata saatler kala trenler durdu

2024 Olimpiyat Oyunları’nın ev sahibi Fransa’da, açılış törenine saatler kala önemli bir ulaşım aksaması yaşandı. Tren hatları, belirtilene göre “kötü niyetli kişilerin eylemleri” nedeniyle büyük ölçüde kesintiye uğradı. Fransız ulusal demiryolu şirketi SNCF, yüksek hızlı tren ağını hedef alan bu saldırının ardından birçok trenin farklı hatlara yönlendirildiğini veya iptal edildiğini duyurdu. Şirket, yolcuları, mümkünse yolculuklarını […]

2024 Olimpiyat Oyunları’nın ev sahibi Fransa’da, açılış törenine saatler kala önemli bir ulaşım aksaması yaşandı. Tren hatları, belirtilene göre “kötü niyetli kişilerin eylemleri” nedeniyle büyük ölçüde kesintiye uğradı.

Fransız ulusal demiryolu şirketi SNCF, yüksek hızlı tren ağını hedef alan bu saldırının ardından birçok trenin farklı hatlara yönlendirildiğini veya iptal edildiğini duyurdu. Şirket, yolcuları, mümkünse yolculuklarını ertelemeleri ve istasyonlara gitmemeleri konusunda uyardı.

Aksakalar sadece Fransa içi hatlarla sınırlı kalmadı; Belçika’ya ve Manş Denizi’nin altından Londra’ya giden trenlerde de aksamalar yaşandı.

Paris Olimpiyat Oyunları’nın açılış töreni bugün saat 20.30’da başlayacak. – Volkan İcil-

Exit mobile version