Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ölüm yolu mu?

Turunçlu Caddesi’nde aşırı hızla

Turunçlu Caddesi’nde aşırı hızla seyreden aracın çarptığı 3 çocuk annesi kadın feci şekilde can verdi.

Yöre sakinleri, acilen beton kasis ve duba istiyor.

Defne ilçesi Turunçlu Caddesi’nin semt pazarı çaprazındaki bölümde aşırı hızla seyreden araçlar ölüm saçıyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü akşam saatlerinde, hızla seyreden bir aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince karşı şeride geçti ve yolun karşı tarafına geçmeye çalışan 3 çocuk annesi Süheyla Yıldırım adlı kadının ölümüne yol açtı. Kazanın görgü tanıklarının anlattıkları ve kazanın kaydedildiği görüntüler, “TRAFİK TERÖRÜ” ve “CİNAYET” dedirtecek cinsten, tüyler ürpertici derecede acıklı.
Kaza, 23 Aralık Cumartesi günü saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Mehmet Yeloğlu Köprüsü yönünden Armutlu Gündüz ve Turunçlu Caddeleri kavşağına doğru aşırı hızla seyreden 31.EL.014 plakalı beyaz renkli aracın genç sürücüsü aşırı hızla seyredince, direksiyon hakimiyetini kaybetti, karşı şeride geçti ve 3 çocuk annesi Süheyla Yıldırım’ın ölümüne neden oldu.
-KAZA DEĞİL, CİNAYET!-
Kazada, Süheyla Yıldırım’ın, başı ve kulağına aldığı darbe ile kanlar içinde yerde kaldığı ve hayatını kaybettiği belirtiliyor. Kazanın yer aldığı görüntüler de tüpler ürpertici cinsten. Kaza tanıklarından yöre sakini Cüneyt Öfkeli adlı esnaf yaşanan trafik terörüne sert çıkarken, “Bu bir cinayettir” değerlendirmesi yaptı ve şunları dile getirdi:
“Arkadaşlar… Bugün komşumuz, yarın yakınımız ya da biz, siz belki de çocuklarımız… Bu işin şakası yok! Armutlu Mahallesi’ndeki caddeler ölüm saçıyor. Bir an önce yetkililerin önlem alması gerekmez mi? Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve İlçe Belediyesi başta olmak üzere tüm yetkililere sesleniyoruz… Lütfen bu yola beton kasis ile duba yerleştirin, hız levhaları asılsın, ölümlerin önüne geçilsin.
Kazada ölen Süheyla Yıldırım’ın, yolun karşı tarafında seyyar satıcı olarak ‘muz’ satan eşine yemeğini götürdükten sonra evine dönmek istediği sırada kazanın kurbanı olduğu belirtildi.
ANTAKYA, kaza kurbanı merhumeye Tanrı’dan rahmet, kederli Ailesine başsağlığı diler. -Cemil Yıldız-