Ömer Erdoğan’da Kırılma Noktası

Ramazan Ayı Öncesi, Sonrası… Hatayspor teknik direktörlüğünden ayrılan Ömer Erdoğan’ın Bordo-Beyazlı Kulüp’ten şok ayrılışına yönelik yorumlar devam ederken, güvenilir bir kaynak, önümüzdeki sezonun hazırlıklarını yürüten Ömer Erdoğan’ın fikir değişikliğine yol açan gelişmelerin, Ramazan ayı öncesi, sırası ve sonrasında yaşandığını öne sürdü. Kaynağa göre, Ramazan ayında takım performansının çok düşmesi üzerine, bazı futbolcularla özel görüşmelerde bulunduğu […]

Ramazan Ayı Öncesi, Sonrası…

Hatayspor teknik direktörlüğünden ayrılan Ömer Erdoğan’ın Bordo-Beyazlı Kulüp’ten şok ayrılışına yönelik yorumlar devam ederken, güvenilir bir kaynak, önümüzdeki sezonun hazırlıklarını yürüten Ömer Erdoğan’ın fikir değişikliğine yol açan gelişmelerin, Ramazan ayı öncesi, sırası ve sonrasında yaşandığını öne sürdü.

Kaynağa göre, Ramazan ayında takım performansının çok düşmesi üzerine, bazı futbolcularla özel görüşmelerde bulunduğu belirtilen Ömer Erdoğan’ın, bu süreçte güç kaybı yaşadığı, futbolculara sözünü geçirmede güçlük çektiği, bunun da durum değerlendirmesine yol açtığı kaydediliyor.

Hatayspor Kulübü Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ın da bir kanala yaptığı açıklamalarında şu bölüm dikkat çekici:

“Hocamız, bu 2 yıllık süre içerisinde, özellikle de Ramazan öncesi ve sonrasında biraz negatif sonuçlar olunca herhalde çok üzüldü ve üzülmenin sonucunda da biraz dinlenme ihtiyacı duydu. Biz, insan kazanmak için buradayız. 2 yıllık tecrübe, onları gelecekte çok daha iyi yerlere taşıyacaktır. Biz, onlardan çok şey öğrendik. Onlar da bizden çok şey öğrendi. Ama insan, yaşamı süresince pozitif tecrübeyle ileriye doğru gidebiliyor. Belki hepimizi üzen bir karar, ama Hatayspor’un geleceği adına hayırlı bir kararsa, bazen gözyaşıyla da olsa bu kararı almaktan çekinmeyeceğiz. Ama dediğim gibi, Ömer Hoca’nın bizde sonsuz kredisi vardı, hala da var. O, izin istediği için biz izin verdik. Ama gelecekte ne olur, bilemezsiniz. Gelecekte bakarsınız, başka bir zamanda yollarımız tekrar kavuşabilir ve biz, o yolların kavuşmasından da memnun oluruz. Yani hiç kimse, bunun altında kötü bir şey aramazsın. Hiç kötü bir şeyimiz olmadı.”

Exit mobile version